شنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۵
۳ نفر

گذر گردشگری «سی‌ تیر» که به گذر «شکموها» در بین عاشقان غذا شهرت دارد، بعد از کرونا و گشایش غرفه‌های غذا، میزبان جشنواره‌های خوشمزه فصلی شده است.

سی تیر

همشهری آنلاین - فاطمه عسگری‌نیا: «سهیل شریفی»، بهره‌بردار گذر گردشگری سی‌ تیر، در گفت‌وگو با همشهری آنلاین با اعلام این خبر می‌گوید: «بعد از دو سال تعطیلی گذر گردشگری سی‌ تیر، برای احیای آن از شهریور ۱۴۰۰ اقدام و با شروع به کار غرفه‌ها و استقبال خوب مردم، بستر لازم برای برپایی جشنواره‌های فصلی فراهم شده است.»

او با بیان این که هدف از برپایی جشنواره‌های خوراکی و خوشمزه فصلی در کنار برنامه‌های فرهنگی، خانواده‌محور کردن حضور مردم در گذر گردشگری سی‌ تیر است، گفت: «جشنواره گلابگیری و عرقیات گیاهی، اولین جشنواره فصلی این گذر در بوستان عدل، ورودی خیابان سی‌ تیر، بود که با استقبال مردم همراه شد.»

جشنواره بستنی؛ به‌زودی

بهره‌بردار گذر گردشگری سی تیر گفت: «جشنواره بستنی دومین جشنواره خوشمزه‌های فصلی است که بعد از جشنواره گلابگیری در بوستان عدل برگزار خواهد شد. »

شریفی یادآور شد: «جشنواره عسل‌های بین‌المللی با همکاری یونسکو و کشورهای مختلف، جشنواره قهوه، جشنواره شاتوت، جشنواره انار و جشنواره یلدا از دیگر جشنواره‌های خوشمزه فصلی هستند که تا پایان سال ۱۴۰۱ در گذر سی‌ تیر برگزار می‌شود.»

گذر شکموها؛ میزبان جشنواره‌های خوشمزه فصلی

در کنار افزایش کیفیت برنامه‌های گذر گردشگری سی‌تیر افزایش ایمنی این خیابان هم که یکی از علل تعطیلی دوساله آن، در کنار کرونا، بود نیز اتفاق افتاده است.

گذر گردشگری سی‌ تیر ایمن است 

بهره‌بردار جدید این گذر گفت: «با استقرار مسئول HSE در گذر و رفع ایرادات فنی موجود در خیابان، اعم از ایمن‌سازی کپسول‌های خوراک‌پزی و سیم‌های برق، ضریب ایمنی این گذر را افزایش داده و با استقرار کپسول‌های آتش‌نشانی در هر غرفه و رعایت اصول ایمنی در آنها برای دریافت تاییدیه سازمان آتشن‌شانی اقدام کرده‌ایم.»

به گفته او ،در حال حاضر ۱۰ غرفه غذاهای سنتی، عربی، ترکی، آسیای شرقی و فست فودی در خیابان سی‌ تیر فعال و افزایش این غرفه‌ها در دستور کار بهره‌برداران است.

کد خبر 683660

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha