پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷ - ۱۲:۵۴
۰ نفر

همشهری آنلاین: بسیاری از دیابتی‌ها می‌توانند به طور گاهگاهی دسر بخورند، اما نکته مهم رعایت تعادل در این مورد است.

 انجمن دیابت آمریکا برای کمک به دیابتی‌ها برای لذت بردن از دسرها این توصیه‌ها را ارائه کرده است:

  • از میوه‌های تازه به خصوص میوه‌‌های فصل استفاده کنید.
  • دستور تهیه پای و شیرینی‌های میوه‌ای را طوری تغییر دهید که حاوی قند و چربی کمتری باشد.
  •  میزان مواد کربوهیدرات‌ها (مواد نشاسته‌ای) را تا حد ممکن کاهش دهید.
  •  تنها مقدار کمی از دسر را استفاده کنید.
  • استفاده از شیرینی‌ها را تنها به مواقع خاصی محدود کنید.

HealthDay News, 26 Nov., 2008

کد خبر 69428

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز