به گزارش همشهری آنلاین ، کیک شکلاتی آلبالویی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و مجلسی است که با رسپیهای مختلفی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شکلاتی آلبالویی با ما همراه باشید.
مواد لازم کیک شکلاتی آلبالویی
تخم مرغ: ۵ عدد
نمک: ۱ پنس
شکر: ۱۵۰ گرم
آرد: ۸۰ گرم
پودر کاکائو: ۴۵ گرم
نشاسته ذرت: ۳۰ گرم
مواد لازم فیلینگ
شکلات دارک: ۱۲۰ گرم
کره: ۷۰ گرم
شیر عسلی: ۱۲۰ گرم
آلبالو: ۲۰۰ گرم
مواد لازم گلیز
شکلات دارک: ۱۳۰ گرم
روغن هسته انگور: ۳۰ میلی گرم
بادام رست شده : ۵۰ گرم
طرز تهیه کیک شکلاتی آلبالویی
مرحله اول
برای تهیه کیک شکلاتی آلبالویی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و نمک درون یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به مدت۷ تا ۱۰ دقیقه به خوبی هم میزنیم تا مخلوط تخم مرغ کاملا روشن و حجیم شود. در ادامه آرد را به همراه، نشاسته ذرت و پودر کاکائو درون الک میریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله مواد خشک را طی ۳ مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم میزنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. در ادامه درون قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله چهارم
حالا مایه کیک را درون قالب ریخته و قالب را طبقه وسط فر قرار میدهیم تا کیک به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. در این فاصله شکلات دارک را به همراه کره درون یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله پنجم
در ادامه شیر عسلی را به کاسه اضافه کرده و روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا مواد کاملا ذوب و یکدست شوند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.
مرحله ششم
در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است. حالا قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس کیک را از قالب جدا کرده و روی توری میگذاریم.
مرحله هفتم
در ادامه گنبد کیک را به صورت ورقهای برش زده و درون کیک را با قاشق خالی میکنیم، سپس خردههای کیک را به کاسه حاوی مخلوط شکلات میافزاییم. حالا هسته آلبالوها را جدا کرده و به کاسه میافزاییم.
مرحله هشتم
حالا مواد فیلینگ را به خوبی مخلوط کرده تا با هم ترکیب شوند و درون کیک میریزیم، سپس روی آنرا کاملا صاف و یکدست می کنیم. در ادامه گنبد کیک را روی کیک گذاشته و به سراغ درست کردن مایه گلیز میرویم.
مرحله نهم
برای این منظور شکلات دارک را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود، سپس روغن هسته انگور را به کاسه حاوی شکلات آب شده اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم. حالا بادام خرد شده را به کاسه میافزاییم.
مرحله دهم
در این مرحله مایه گلیز را مخلوط کرده و به صورت پخش روی کیک می ریزیم تا سطح کیک را کاملا کاور کند. حالا اجازه می دهیم کیک به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال استراحت کند، سپس به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
منبع: برترینها
نظر شما