به گزارش همشهری آنلاین، مدیر دفتر توسعه محله کن و بهاران گفت: «طرحهای تشویقی همیشه کمک زیادی به نوسازی در بافتهای فرسوده کرده است. در محله تاریخی کن که بافت فرسوده زیادی دارد سعی داریم تا با مشارکت شهروندان نمای محله را بازپیرایی کنیم.»
مژده عرفانی افزود: «این طرحها در محلههای مختلف با توجه به هویت و بافت آنها با یکدیگر متفاوت است. در محله کن، به دلیل بافت تاریخی و قدیمیاش، کوچهباغهای زیبا و حصارهای کاهگلی بحث نوسازی نماها بهخصوص نمای جداره معابر و کوچهباغها متفاوت خواهد بود. نکته مهم در این محله حفظ همان هویت تاریخی است. قرار نیست ما یک دیوار فرسوده کاهگلی را که از سالها پیش به یادگار مانده به دلیل فرسودگی تخریب و بهجایش دیوار آجری بسازیم. تا حد امکان باید از همان مصالح و منابع منطبق با هویت محله استفاده شود. یا اگر زیربنا مدرن است، نمای اصلی دربرگیرنده تاریخ و هویت آن باشد.»
او درباره مشارکت شهروندان گفت: «ترغیب مردم در این محلهها به مشارکت جمعی برای زیباسازی محله از مهمترین دستاوردهایی است که دفاتر توسعه محلهای در برنامه دارند. فرسودگی و عقبافتادگی طرحهای تفصیلی در کنار بیتوجهی مسئولان، انگیزه اهالی بومی را کم کرده و بیشتر ترجیح میدهند محله را ترک کنند تا اینکه برای زیبایی و نوسازی آن تلاش کنند.»
مدیر دفتر توسعه محلهای کن و بهاران میگوید: «اصل بر حساس کردن شهروندان است؛ اینکه برای محیط زندگی خود ارزش قائل باشند و برای زیبایی و نوسازی آن تلاش کنند. خوشبختانه شهرداری تهران با دیدی مثبت به این موضوع نگاه میکند و طرحهای خلاقانه در این مسیر کمک زیادی میکند.»
نظر شما