همزمان با فرارسیدن پاییز و فصل گل کلم بسیاری از خانم‌ها به فکر درست کردن انواع ترشی خانگی هستند؛ یکی از محبوب‌ترین ترشی‌ها شور است که طرز تهیه ساده‌ای دارد. در ادامه با طرز تهیه شور گل کلم آشنا می‌شوید.

طرز تهیه شور گل کلم فوری

به گزارش همشهری آنلاین، همزمان با فرا رسیدن فصل پاییز و دسترسی به گل کلم بسیاری از کدبانوهای ایرانی به فکر تهیه ترشی و یا شور گل کلم می‌افتند چراکه شور خانگی ماندگاری بالایی دارد و به راحتی می‌توان آن را تا زمستان نگهداری کرد.

اگر شما از علاقه‌مندان به گل کلم شور هستید و دوست دارید در فصل سرد سال در کنار غذایتان این چاشنی محبوب را میل کنید، دست به کار شوید و با خواندن این بخش آسان‌ترین طریقه تهیه گل کلم شور را بیاموزید.

مواد لازم گل کلم شور

گل کلم ۱ عدد بزرگ
کلم برگ بنفش ۱ عدد
هویج ۶۰۰ گرم
سیر ۱ بوته
سرکه ۱ پیمانه
نسبت نمک به آب ۱به ۱۸ ( به ازای هر پیمانه نمک ۱۸ پیمانه آب و یک پیمانه سرکه بریزید.)

طرز تهیه شور گل کلم فوری | فوت و فن خوشمزه شدن شور گل کلم در خانه

طرز تهیه شور گل کلم فوری

گل کلم را به اندازه دلخواه خرد کرده و بشویید.

گل کلم بنفش را خرد کنید و بشویید.

هویج را به صورت گرد خرد کرده و بشویید.

گل کلم، گل کلم بنفش و هویج را مخلوط نمایید و روی پارچه‌ای تمیز بریزید تا خشک شود.

به ازای هر پیمانه نمک ۱۸ پیمانه آب و یک پیمانه سرکه بریزید.

بگذارید مخلوط آب و نمک و سرکه بجوشد.

مخلوط گل کلم را در ظرفی بریزید و بر روی آن مخلوط آب و نمک و سرکه را بریزید.

بعد از خنک شدن مواد سیر خرد شده را اضافه کنید.

شیشه‌های تمیز و خشک را پر از مواد سالاد کنید و یک فلفل درون هر شیشه بریزید.

در شیشه را ببندید طوری که هوا به داخل آن نفوذ نکند.

دو هفته بعد گل کلم شور خوشمزه شما آماده است.

طرز تهیه شور گل کلم فوری | فوت و فن خوشمزه شدن شور گل کلم در خانه

فوت و فن درست کردن شور گل کلم فوری

۱- با این دستور تهیه رنگ گل کلم صورتی خواهد شد، اگر می‌خواهید گل کلم سفید بماند می‌توانید گل کلم قرمز را حذف کنید.

۲- مواد شور را باید به صورت درشت خرد کرد.

۳- بعضی‌ها در شور مقداری زردچوبه می‌ریزند تا رنگ شور به زردی بزند.

۴- می‌توانید از سبزیجاتی چون خیار قلمی ریز، کرفس، پیاز نقلی بنفش در تهیه شور استفاده کنید.

۵- استفاده از سبزی معطر نیز طعم خوبی به شور شما می‌بخشد، در صورت استفاده از سبزی، مقداری از سبزی معطر را در کف ظرف‌های شیشه‌ای قرار دهید و گل کلم‌ها را به همراه دیگر داخل شیشه‌ها ریخته و روی مواد را با مخلوط آب نمک و سرکه که کاملا سرد شده است پر می‌کنید.

۶- شیشه‌ها باید خشک و تمیز بوده و آنها را به مدت ۲ هفته در جای خشک و خنک قرار دهید تا گل کلم شور آماده مصرف شود.

۷- برای تندتر شدن گل کلم شورتعداد فلفل بیشتری در شیشه بریزید و یا روی فلفل‌ها با یک کارد چند شیار ایجاد کنید.

منبع:‌ ایسکانیوز

کد خبر 715665

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha