قیمه ناری یا قیمه تهرانی از پلوهای سنتی ایرانی است که عطر و طعم فوق العاده‌ای دارد. در این مطلب طرز تهیه قیمه ناری و فوت و فن‌های خوشمزه شدن آن را می‌خوانید.

قیمه ناری

به گزارش همشهری آنلاین، قیمه ناری عطر و طعم آن فوق العاده است و اگر شما آن را یکبار تهیه کنید حتما عاشق مزه آن خواهید شد. در فصل پاییز و زمستان که انار به وفور در بازار موجود است، می‌توانید این پلوی خوشمزه را با آب انار تازه خانگی تهیه کنید و حتی یک ایده ناب برای شام شب یلداست.

شما می‌توانید این غذای خوشمزه و مجلسی را با گوشت گوسفندی ریز شده و یا مرغ نیز تهیه کنید. اگر به دنبال غذای جدید، ولی در عین حال خوشمزه و سنتی هستید، این پلو را تست کنید.

مواد لازم برای تهیه قیمه ناری

برنج: ۲ پیمانه

لپه: ۳/۴ پیمانه

گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم

آب انار ملس: یک لیتر

پیاز: یک عدد

چوب دارچین: به دلخواه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه قیمه ناری | فوت و فن خوشمزه شدن قیمه تهرانی ؛ شامی متفاوت برای شب یلدا

طرز تهیه قیمه ناری

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید گوشت گوسفندی را بشویید و به صورت قیمه‌ای خیلی ریز خرد کنید. آب انار را می‌توانید خودتان در منزل بگیرید یا از آبمیوه فروشی‌ها تهیه کنید و دقت کنید که آب انار شرکتی و بسته بندی برای تهیه این غذا مناسب نیست، زیرا زیادی شکر دارد و شیرین می‌شود.

مرحله دوم: آماده سازی لپه

ابتدا باید لپه را یک ساعت خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود و بعد باید بوی زهم لپه را بگیرید. برای این کار لپه را داخل آب بریزید و زمانی که یک جوش زد از روی حرارت بردارید و آبکش کنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه بدون افزودن روغن کمی‌تفت دهید تا سبک شود.

مرحله سوم: پخت گوشت

در ادامه باید زردچوبه و روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی‌سرخ شود. بعد گوشت و ادویه‌ها را اضافه کنید و کمی نمک نیز بزنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد لپه را اضافه کنید و در انتها یک عدد چوب دارچین را اضافه کنید و روی مواد کمی‌آب بریزید و بگذارید تا برای یک ساعت پخته شود.

مرحله چهارم: پخت قیمه ناری

در ادامه باید آب انار را اضافه کنید و کمی هم بزنید و برای نیم ساعت بگذارید تا بجوشد و بعد چوب دارچین را خارج کنید و برنج از قبل خیس شده را افزوده و بگذارید تا آب اضافه کشیده شود. کمی کره محلی اضافه کنید و اجازه دهید تا قیمه ناری پخته و دم بکشد.

نکات کلیدی تهیه قیمه ناری

1- آبی که به گوشت اضافه می‌کنید زیاد نباشد، زیرا مجدد آب انار اضافه می‌شود.

2- می‌توانید به صورت آبکش نیز این پلو را اضافه کنید.

3- با جوشاندن یک بار لپه و گرفتن کف روی آن بوی زهم لپه از بین می‌رود.

منبع: برترین‌ها

کد خبر 727640

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha