ریحان‌پلو با گوشت چرخ کرده یکی از پلوهای بسیار معطر خوشمزه است که شما می‌توانید به راحتی این پلوی خوشمزه و راحت را در خانه تهیه کنید.

ریحان پلو

به گزارش همشهری آنلاین، در تهیه ریحان پلو از انواع سبزیجات معطر مانند ریحان و مرزه و نعنا استفاده می‌شود. که عطر فوق العاده‌ای به پلو می‌دهد. چون در این غذا از گوشت چرخ کرده استفاده می‌شود شما زمان زیادی لازم ندارید تا این پلو را تهیه کنید.

ریحان پلو با گوشت چرخ کرده عطر بسیار زیادی دارد و زمانی که شما این پلو را در خانه تهیه می‌کنید عطر آن فضای خانه را در بر می‌گیرد.

مواد لازم برای تهیه ریحان پلو با گوشت

برنج: ۲ پیمانه

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

سیب زمینی: ۱ عدد

پیاز: ۲ عدد

ریحان: ۱۰۰ گرم

نعنا: ۲۰ گرم

مرزه: ۲۰ گرم

زردچوبه: یک قاشق غذا خوری

دارچین: یک قاشق مربا خوری

زنجبیل: یک قاشق غذا خوری

فلفل سیاه: یک قاشق غذا خوری

پودر سیر: یک قاشق غذا خوری

کره : ۳۰ گرم

نمک، آب، روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه ریحان پلو با گوشت

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید ریحان و مرزه و نعنا را پاک کنید و بشورید و داخل آبکش قرار دهید تا خشک شود. بعد با ساطوری نه زیاد درشت و نه خیلی ریز به صورت یکدست خرد کنید. سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و بشورید. سپس روی یک دستمال پهن کنید تا خشک شود.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل قابلمه مورد نظر با کمی‌روغن تفت دهید تا سبک شود و بعد سیب زمینی را اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه تفت دهید تا سبک و نرم شود. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم: افزودن سبزی

در ادامه تمام ادویه های گفته شده را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویه ها بلند شود و در ادامه نوبت اضافه کردن سبزی های خرد شده است.  باید سبزی ها را نیز برای ۱۰ دقیقه خوب با مواد سرخ کنید تا یکدست شود. برنج را از قبل با کمی‌نمک خیس کنید و آب اضافه را دور بریزید و به قابلمه اضافه کنید.

مرحله چهارم: پخت ریحان پلو با گوشت چرخ کرده

در ادامه آرام و آهسته مواد را هم بزنید و در ادامه ۲.۵ پیمانه آب اضافه کنید و کمی‌نمک بریزید و بگذارید تا به بجوش بیاید و برنج نرم شود. زمانی که نرم شد در قابلمه را قرار دهید و بگذارید تا ریحان پلو با گوشت چرخ کرده دم بکشد. در انتها کمی‌کره روی مواد پلو بریزید. نوش جان

نکات کلیدی 

برنج را زیاد هم نزنید وگرنه دانه های برنج شکسته می‌شود.

می‌توانید برای خوش عطر شدن بیشتر از کمی‌برنج دودی استفاده کنید.

زمانی که برنج نرم شد مانند کوه وسط قابلمه جمع کنید و ریحان پلو با گوشت چرخ کرده را دم بگذارید.

منبع: برترین‌ها

کد خبر 732773

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ناشناس IR ۰۲:۲۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶
    0 0
    این که همون استانبولی خودمونه