به گزارش همشهری آنلاین، سیر از ۳۰۰۰ سال پیش تاکنون مصرف دارویی داشته است و به صورت ترشی سیر، سیر سرخ شده و... قابل استفاده است. سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامینهای B۱ ، B۲ ، B۳ ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی است.
خوردن سیر از قدیم الایام به ویژه کنار برخی غذاها مرسوم بوده است و بسیاری از افراد این سبزی پرخاصیت را در سبد تغذیهای خود قرار میدهند. سیر به عنوان یک ماده غذایی بسیار مفید در پیشگیری و التیام بسیاری امراض نقش مثبت و موثری دارد.
کد خبر 741019
منبع: همشهری آنلاین
نظر شما