سرپرست معاونت گردشگری میراث فرهنگی البرز با اشاره به فعالیت ۱۰ آشکده بزرگ در محور کرج-چالوس و لزوم ساماندهی آنها، گفت: عرصه‌ فعالیت این آشکده‌ها به منابع طبیعی متعلق است و صاحبان این مراکز مالکیتی بر فضای فعالیت خود ندارند.

چالوس

به گزارش همشهری آنلاین، شهرام علی محمدی با اشاره به ضرورت تعیین تکلیف آشکده های مستقر در محور کرج- چالوس اظهار کرد: در این مسیر حدود ۱۰ آشکده بزرگ وجود دارد که به دلایلی متولی آنها مشخص نیست و همین امر نظارت بر نحوه فعالیت آنها را مشکل کرده است.

وی ادامه داد: طی سال‌های گذشته پیگیری‌هایی برای تعیین تکلیف این ایستگاه‌های گردشگری خوراک صورت گرفته ولی متاسفانه تا کنون نتیجه بخش نبوده است.

وی افزود: عرصه‌ فعالیت این آشکده‌ها به منابع طبیعی متعلق است و صاحبان این مراکز مالکیتی بر فضای فعالیت خود ندارند.

این مسئول توضیح داد: تا زمانی که مالکیت این فضاها مشخص نشود، دستگاه متولی برای نظارت بر کیفیت و کمیت فعالیت این واحدها هم در هاله ای از ابهام قرار دارد.

وی اضافه کرد: در این شرایط میراث فرهنگی امکان نرخگذاری، ساماندهی و نظارت دقیق بر فعالیت این واحدها را ندارد و علی رغم اینکه این آشکده‌ها اشتغال زیادی ایجاد کرده‌اند، صاحبان آنها با مشکلات زیادی مواجه هستند.

علی محمدی تاکید کرد: برای حل این مشکل، به همدلی سایر ارگان‌های مربوطه مثل اداره کل منابع طبیعی نیاز داریم تا حتی شده در قالب تفاهم نامه ای وضعیت عرصه این واحدها را مشخص کنند تا میراث فرهنگی بتواند برای اعیان آنها برنامه ریزی کند.

سرپرست معاونت گردشگری میراث فرهنگی البرز ادامه داد: گردشگری خوراک در همه جای دنیا درآمدزایی زیادی دارد و منجر به رونق صنعت گردشگری بسیاری از شهرها و محورهای گردشگری شده است.

این مسئول گفت:جاده چالوس هر روزه میزبان مسافران زیادی است و عرضه غذاهای سنتی مثل آش در این محور می‌تواند تاثیر به سزایی در رونق اقتصاد مردم این منطقه دارد.

وی گفت: باید شرایطی ایجاد شود که مسافران با لذت تمام و با خاطره‌ای خوش از خوردن غذاهای سنتی مثل آش در کنار رودخانه زیبای کرج  لذت ببرند.

کد خبر 755937
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha