مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۵
۰ نفر

پختن و شیرینی و کیک از علایق بانوان و خانوده هاست و معمولا بسیاری از این افراد برای این کار با مشکل انتخاب گزینه مواجه هستند.

كيك پرتقالي - آشپزي - تغذيه

همشهری آنلاین: این بار پیشنهاد می‌شود تا جای پرتقال‌ها در میوه‌فروشی‌ها خالی نشده و میوه‌های تابستانی جای آنها را نگرفته اند، پختن کیک پرتقالی را تجربه کنید و روزی شیرین را کنار خانواده با استکانی چای بگذرانید!

مواد لازم: 

 یک عدد پرتقال 
 ۳ عدد تخم مرغ 
 یک فنجان پودر قند 
 یک قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر 
 دو فنجان بادام زمینی 
 یک چهارم فنجان آرد سفید 
 مقداری  پودر قند الک شده، خامه زده شده و 
یک عدد پرتقال برای تزئین.

مراحل پخت 

۱- پرتقال را بشویید و با یک سیخ یا چنگال داخل آن، چند سوراخ عمیق ایجاد کنید. سپس آن را در یک قابلمه کوچک گود قرار دهید و روی آن آب بریزید تا تمامی سطح پرتقال را بپوشاند. قابلمه حاوی آب و پرتقال را روی حرارت گاز قرار دهید و پس از به جوش آمدن، حرارت را  کم کنید و به مدت یک ساعت بگذارید تا آهسته بپزد و پوست پرتقال نرم شود.  در پایان این مدت، پرتقال را از داخل آب بیرون آورده، بگذارید تا سرد شود.  

۲- فر را روی ۰۸۱ درجه سانتی‌گراد و یا ۰۳۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یک عدد قالب کیک دایره‌ای شکل با دهانه‌ای به قطر ۰۲ سانتی‌متر آماده کنید و دیواره و کف آن را با کاغذ روغنی مخصوص شیرینی‌پزی پوشش دهید. پرتقال سرد شده را به دو نیم کرده، پس از خارج کردن هسته‌ها، آن را با پوست، داخل خردکن و یا غذاساز بریزید و در پایان پوره‌ای از پرتقال تحویل بگیرید.  

توضیح: برای آن که پرتقال به وسیله خردکن یا غذاساز راحت‌تر به پوره تبدیل شود آن را از پیش با چاقو به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید.  

۳- در کاسه دیگری تخم‌مرغ‌ها و شکر را به اندازه‌ای با هم مخلوط کنید تا مایه‌ای سفت حاصل شود. بیکینگ پودر(گرد نانوایی)، آرد و بادام زمینی را نیز به مایه فوق اضافه کرده، با پوره پرتقال مخلوط کنید. به این ترتیب مایه کیک آماده می‌شود.  

۴- مایه کیک را داخل قالب بریزید و به مدت یک ساعت تا پخت کامل در فر از پیش گرم شده، قرار دهید.

نکته: برای امتحان پخت کامل، کافی است یک عدد خلال دندان را داخل کیک فرو کرده، بیرون آورید. اگر کیک به طور کامل پخته شده باشد، مایه به خلال دندان نمی‌چسبد. در غیر این صورت زمان پخت را اضافه کنید.  

پس از اطمینان از پخت کیک آن را از فر بیرون آورده، به همان صورت با قالب به مدت ۵۱ دقیقه در هوای معمولی اتاق قرار دهید تا سرد شود. سپس قالب را برگردانده، آن را به ظرف دیگری منتقل کنید. برای زیبایی بیشتر در سرو این کیک، کف بشقاب یا سینی موردنظر را با حلقه بریده شده پرتقال بپوشانید و سپس کیک را روی آن‌ها قرار دهید. سطح کیک مقداری پودرقند بپاشید و درنهایت با خامه زده شده آن را تزیین کنید.

کد خبر 757392
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha