اگر قصد دارید تولد عزیزی را جشن بگیرید، تهیه یک کیک خانگی به زیبایی جشن‌تان اضافه می‌کند. برای طبخ یک کیک ساده تولد نیازی به مهارت ویژه نیست. کیک اسفنجی ساده، می‌تواند به صورت‌های مختلف فرم داده شده و با خامه تزیین شود.

كيك اسفنجي

همشهری آنلاین: اگر قصد دارید تولد عزیزی را جشن بگیرید، تهیه یک کیک خانگی به زیبایی جشن‌تان اضافه می‌کند. برای طبخ یک کیک ساده تولد نیازی به مهارت ویژه نیست. کیک اسفنجی ساده، می‌تواند به صورت‌های مختلف فرم داده شده و با خامه تزیین شود. برای پخت کیک، از قالب مستطیل شکل رولت استفاده کنید. بسته به تعداد مهمانان‌تان اندازه کیک را محاسبه کنید.

قنادی‌ها اغلب ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم کیک را به ازای هر نفر مهمان در نظر می‌گیرند، اما اگر مهمانان شما بچه‌های کوچک یا افراد مسن که اغلب از رژیم‌های کم چربی و کم شیرین پیروی می‌کنند هستند، کیک را کمتر از این مقدار محاسبه کند.  

برای طبخ یک لایه کیک در یک قالب رولت ۴۰×۳۰ سانتی‌متری به این مواد  نیاز داریم: 

- ۸ عدد تخم‌مرغ 

- ۸ قاشق شکر 

- ۸ قاشق آرد سفید 

- نصف قاشق چای‌خوری وانیل 

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید. زرده را با شکر و وانیل و به وسیله همزن برقی هم بزنید تا کرم روشن و لطیفی حاصل شود. سفیده را جداگانه با همزن تمیز کنید تا به زرده آغشته نباشد. هم بزنید تا کف کند و سفت و سفید شود. زرده و سفیده را مخلوط کنید و با ملایمت هم بزنید تا پف سفیده نخوابد. آرد را در این مخلوط الک کنید و هم بزنید. مایه کیک را در قالب رولت که قبلاً چرب کرده‌اید و با یک قطعه کاغذ روغنی پوشانده‌اید، بریزید. کیک را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.  

 می‌توانید با قرار دادن الگو روی کیک آن را به صورت دلخواه ببرید و شکل دهید و سپس کیک را با خامه رنگی یا سفید پوشانده و تزیین کنید. برای تزیین کیک از گل‌های طبیعی، اسمارتیز و یا انواع شکلات و پاستیل، ورقه‌های کاکائو، پودر کاکائو و پودر قند استفاده کنید.  

در تصاویر، کیکی را ملاحظه می‌کنید که به شکل خورشید ساخته شده است. برای تهیه این کیک دو کیک گرد ساده درست کنید یکی را در وسط قرار دهید و کیک دیگر را به صورت هشت مثلث برش دهید در اطراف کیک اول بچینید تا شکل خورشید به دست آید.  

سپس با خامه زده شده که با زعفران رنگی کرده‌اید، آن را بپوشانید. اجزای صورت خورشید را با استفاده از قیف خامه بکشید. کیک کندوی زنبورعسل، با استفاده از خمیر مارسیپان که می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی خریداری کنید، ‌تزیین شده است. خمیر مارسیپان با زعفران رنگ شده و سپس به صورت لوله شکل داده شده است. این لوله‌ها کیک اسفنجی مخروطی شکلی را به صورت دایره‌های متوالی پوشانده‌اند. از همین خمیر برای ساختن زنبورها نیز استفاده شده است.  

اگر تهیه این کیک‌ها برای شما مشکل است، می‌توانید یک کیک مستطیل یا گرد را با شکلات ذوب شده بپوشانید و روی سطح آن مقداری شکلات با کاغذهای براق و به شکل سکه بریزید تا به صورت صندوق گنج درآید. برای در صندوق از ورقه‌های نان بستنی که با همان شکلات ذوب شده روکش شده، استفاده کنید.  

کد خبر 757639
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha