یکی از معروف‌ترین آش‌های زمستانی قمی‌ها آش کلم قمری یا به قول خودشان قنبید است.

آش قنبيد

همشهری آنلاین، کلم قمری یا به قول بعضی‌ها کلم سنگی یکی از انواع کلم است که ظاهری شبیه به چغندر دارد و تقریبا به همان سختی است.

۱. پیازها را پوست کنده و ریز خرد کرده و برنج را هم در آب خیس کنید. کلم قمری‌ها را هم پوست کنده و به صورت مربع‌های متوسط برش بزنید.

۲. داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و بعد از داغ شدن، پیازها را در آن تفت دهید. وقتی پیاز کمی نرم شد، کلم قمری‌ها را اضافه کرده و پنج - شش دقیقه تفت دهید.

۳. هنگام تفت دادن، زردچوبه و نمک و فلفل را هم اضافه کنید. بعد قلم‌ گوسفند، برنج آبکش شده و آب گوشت را به مخلوط پیاز و کلم اضافه کنید. البته در صورت نیاز مقداری هم آب جوشیده به مواد بیفزایید. آش را مرتب روی حرارت هم بزنید تا خوب جا بیفتد و ته نگیرد.

۴. می‌گویند قمی‌ها این آش را با سرکه و سیر یا ترشی مصرف می‌کنند.

معروف‌ترین خوراکی قم فقط سوهان نیست | آش قنبید را دست کم نگیرید!

مواد لازم (برای چهار تا پنج نفر)

یک کیلوگرم کلم قمری
۲ عدد پیاز درشت
۲ /۱ دو پیمانه برنج
۲ عدد قلم گوسفند
به مقدار لازم آب گوشت
به مقدار لازم نمک، فلفل و زردچوبه
به مقدار لازم روغن (برای سرخ کردن)

فوت و فن

هنگام کشیدن آش در کاسه مورد نظر قلم‌های آش را خارج کنید.

کد خبر 758375
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha