مجموع نظرات: ۴
یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۰
۰ نفر

فرصت تجربه یک خورش گیلانی، یک نام تقریبا شنیده شده و کمتر تجربه شده؛ حداقل خارج از خاستگاهش شمال ایران.

ترشی‌تره

همشهری آنلاین: در میان انواع خورش ترش تره شمالی طرز تهیه خورش ترش تره شرق گیلان، ترش تره تالش و ترش تره انزلی بسیار مشهور هستند.

۱. سبزی‌ها را به اضافه اسفناج ریز خرد کنید و در روغن  کمی تفت دهید.  

برنج و آب را تا حدی که روی مواد بیاید (زیاد نشود) اضافه کنید. خورش باید یک ساعت و نیم بجوشد تا جا بیفتد.

۲. بعد آب نارنج یا آبغوره (بستگی به سلیقه دارد) و نمک و فلفل را اضافه کنید تا خورش مزه‌دار شود.  

بعد دانه‌دانه تخم‌مرغ‌ها را درون خورش بشکنید. بعد از سفت شدن تخم‌مرغ‌ها، خورش شما آماده سرو است و آن را مثل بقیه‌خورش‌هابا پلو بخورید.

معروف‌ترین غذای گیلانی را با این دستور پخت تهیه کنید

مواد لازم (برای ۶ نفر)

۵۰۰ گرم سبزی (گشنیز، شوید، تره، جعفری با سیر تازه)  
۵۰۰ گرم اسفناج 
۲ /۱ پیمانه برنج
۴ ق غ روغن   
نمک و فلفل، آب نارنج یا آبغوره
به میزان لازم
۳ عدد تخم‌مرغ

کد خبر 760089
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • مریم احمدی IR ۱۸:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۴
    0 0
    عالی عالی سپاسگزارم