مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۱۲
۰ نفر

براونی اصولا کیک شکلاتی‌ای است که به خاطر استفاده از شکلات تخته‌ای در مایه آن، بافتی نرم و فشرده دارد و درست همین باعث لذیذ بودن آن می‌شود؛ چه برسد به اینکه میان این بافت نرم مغز فندق هم وجود داشته باشد.

براونی

همشهری آنلاین: کیک براونی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و پرطرفدار بین‌المللی است که به عنوان یک کیک کافه‌ای نیز شناخته می‌شود.

۱. کف و دیواره‌های قالب مستطیل شکل ۲۰×۳۰ سانتی‌متری را چرب کنید. کره، شکلات سیاه و شکلات شیری را در کاسه‌ای بریزید و به روش بن‌ماری ذوب کنید.

۲. کاسه حاوی شکلات آب شده را از روی حرارت بردارید و شکلات صبحانه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. شکر و وانیل را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.

۳. تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه به این مخلوط بیفزایید و خوب هم بزنید تا مایه‌ای صاف و یکدست حاصل شود.

۴ به این مایه آرد، نمک و در نهایت فندق خرد شده را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا مایه را در قالب بریزید و مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فری که از پیش با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم شده است، بپزید. بعد از این مدت، قالب را بیرون آورده و پس از خنک شدن کیک را از قالب بیرون آورده و برش دهید.

مواد لازم 

۱۷۰ گرم آرد گندم
۲ /۱ ق چ نمک
۱۵۰ گرم کره
۱۲۰ گرم
 شکلات تخته‌ای سیاه
۶۰ گرم شکلات تخته‌ای شیری
۲/۱  پیمانه شکلات صبحانه
۲۵۰ گرم پودر شکر
۴ /۱ ق چ پودر وانیل
۴ عدد تخم‌مرغ
۱۰۰ گرم فندق خرد شده و تست شده

فوت‌وفن

روش بن ماری به این ترتیب است که ابتدا باید کاسه‌ای حاوی مقداری آب را روی اجاق قرار دهید تا به جوش آید. سپس کاسه شکلات‌ها را داخل کاسه حاوی آب بگذارید تا در اثر حرارت غیرمستقیم بخار آب، شکلات‌ها آب شوند.

کد خبر 763255
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha