مجموع نظرات: ۰
شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۶
۰ نفر

غذاهای مختلفی با گوشت تهیه می‌شود، که هر کدام روش پخت مختلف و متنوعی دارد و در طعم هم با هم متفاوت هستند، میتلف یک غذای آلمانی است، که مواد اصلی آن را سبزیجات و گوشت تشکیل می‌دهند.

میتلف

همشهری آنلاین:  میتلف یک غذای سنتی آلمانی است، غذای خوش طعم و مقوی را می‌توانید به آسانی تهیه کرده و غذایی متفاوت را در سفره خود جای دهید.

مواد لازم 

۴۰۰ گرم گوشت‌چرخ کرده
۳ عدد تخم‌مرغ
یک عدد پیاز متوسط
یک عدد فلفل دلمه‌ای
نمک و فلفل به مقدار لازم
یک ق‌م ماست
یک عدد گوجه‌فرنگی
به مقدار لازم روغن مخصوص سرخ‌کردن

۱. گوشت چرخ‌کرده را در یک کاسه مناسب بریزید و پیاز را در آن رنده کنید. نصف فلفل دلمه‌ای را هم رنده کرده سپس نمک، فلفل و ماست را بیفزایید و مواد را با هم مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را شکسته و به مواد اضافه کنید تا کمی رقیق‌تر شود.  

۲. در یک ظرف پیرکس مقداری روغن بریزید و مایه آماده‌شده را داخل آن بریزید. سپس با پشت قاشق  سطح روی آن را صاف کنید. نیمی دیگر از فلفل و گوجه‌فرنگی را هم به صورت حلقه‌ای برش بزنید و روی گوشت بچینید.  

۳. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود، حالا ظرف مواد را در طبقه وسط فر گذاشته و اجازه دهید تا حدود ۴۵ دقیقه داخل فر بپزد.  

بعد از پخت می‌توانید روی آن را با سس قرمز تزئین کنید.  

فوت‌وفن

برای اینکه مایه گوشت به ته ظرف نچسبد، می‌توانید از کاغذ روغنی استفاده کنید. آن را کف ظرف گذاشته، روی آن را چرب کنید و بعد مایه گوشت را روی آن بریزید.

کد خبر 766054
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha