همشهری آنلاین، در مهمانداریهای خانوادگی و دوستانه پخت این خورش سریع را هم امتحان کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
یک عدد سینه مرغ کامل و درشت
۴ قس ربانار
۲۵۰ گرم گردو (به چهار قسمت تقسیم شود)
به مقدار لازم روغن
به مقدار لازم زعفران آب شده، دانه انار و آب انار
یک عدد پیاز درشت
به مقدار لازم نمک و زردچوبه
۱. پیاز را خرد کرده و داخل کمی روغن تفت دهید. نمک و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید. سپس سینه مرغ را خرد کرده و به پیازداغ اضافه کنید. ربانار را هم بریزید و کمی حرارت دهید.
۲. در مراحل پایانی گردو را هم افزوده و یک دقیقه تفت دهید. حالا تابه حاوی سینه مرغ را با در بسته روی شعله ملایم اجاقگاز بگذارید و صبر کنید مرغ بپزد.
۳. در این فاصله برنج سفید را دم کرده و پس از آماده شدن مقداری از آن را با زعفران و آب انار تزئین کرده یا همراه با برنج یا به صورت جداگانه سرو کنید.
فوتوفن
این خورش باید ترشمزه باشد بنابراین ربانار ترش انتخاب کنید.
دانه انار را میتوانید به صورت تزئین روی خورش بریزید.
نظر شما