به گزارش بیبیسی، وظیفه جنارو پلیچیا مزه کردن دانههای خام قهوه در دفترش در لندن، قبل از بستهبندی و ارسال به فروشگاههاست.[چطور قهوه ترک دم کنیم؟]
وی برای شرکت کوستا کافی کار میکند که سالانه بیش از 108 میلیون فنجان قهوه در سراسر دنیا به فروش میرساند و قصد دو برابر کردن فروش قهوه را دارد.
آقای پلیچا میگوید: " 18 سال تجربه به من این اجازه را میدهد که طعم هزاران نوع قهوه را از یکدیگر تشخیض دهم...قدرت چشایی من بسیار برای حرفهام مهم و حساس است."
شرکت للیودز لندن زبان این متخصص قهوه را بیمه کردهاست. یکی از سخنگویان این شرکت میگوید که این بزگترین بیمه شخصی است که برای کسی فراهم شده است.