به گزارش همشهری آنلاین، بیسکویت کرهای از جمله این شیرینیهاست.
مواد لازم
۷۰ گرم پودر قند
۱۰۰ گرم کره نرمشده
۲ /۱ ق چ وانیل
۱۵۰ گرم آرد
۲ عدد زرده تخممرغ
یک ق س شیر سرد
مقداری ترافل رنگی برای تزئین
۱. ابتدا کره نرمشده را در ظرف مناسبی بریزید و به وسیله چنگال کمی هم بزنید. سپس پودر قند را به آن اضافه کرده و همزدن را با دستگاه همزن ادامه دهید.
۲. حالا نوبت به اضافهکردن زرده تخممرغ میرسد. زرده را اضافه کرده و خوب هم بزنید. پس از آن وانیل و شیر را هم اضافه کنید و همینطور هم بزنید. ماده بعدی آرد است. آرد را کمکم بیفزایید. بعد از آنکه مواد خوب با هم مخلوط شدند، روی سطح سینی فر را با کاغذ روغنی شیرینیپزی بپوشانید. سپس مواد را داخل قیف ریخته و آن را به شکل گرد یا بیضی با فاصله روی کاغذ بریزید. در پایان هرکدام از بیسکویتها را با مقداری ترافل رنگی تزئین کنید.
۳. فر اجاقگاز را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و سینی حاوی بیسکویتها را در طبقه وسط فر قرار دهید. برای پخت این بیسکویت ۸ تا ۱۰ دقیقه زمان کافی است.
حالا سینی را از فر بیرون آورید و کناری بگذارید تا سرد شود. سپس بیسکویتها را از کاغذ جدا کنید.
نظر شما