سال ۲۰۱۰ گروهی از آشپزهای ایسلندی با پختن نوعی غذا روی مواد مذاب داغ آتشفشان ایسلند و بعد هم سرو آن در نزدیکی محلی که گدازه‌ها، به مشتریان خود فرصت امتحان یک تجربه تازه را دادند؛ یک تجربه هیجان انگیز وداغ!

آشپزی

به گزارش همشهری آنلاین، فریجر ایریکسون - سر آشپز و مسؤول رستوران آتشفشانی - در مورد خوردن غذا درکنار کوه آتشفشان گفته بود: «اگر فردی بگوید چیزی غیر ممکن است، من دوست دارم هر چه سریع‌تر آن غیرممکن را انجام بدهم و غذا پختن روی گدازه‌های آتشفشان ایسلند هم یکی از آن کارهایی بود که غیرممکن به نظر می‌رسید».

سال ۲۰۱۰  پس از فوران آتشفشان کوه «فیمواردوهالس» در منطقه جنوبی ایسلند، ایریکسون به فکر طرح برنامه پخت غذا روی گدازه‌ها افتاد. چند روز بعد او همراه با سه نفر از همکارانش وسایل اولیه مورد نیاز برای آشپزی را سوار یک کامیون کردند و راهی محل گدازه‌های داغ شدند. این گروه از آشپزها نمی‌دانستند که چه چیزی بالای کوه در انتظار آنهاست؛ به همین دلیل علاوه بر تجهیزات آشپزی با خودشان ماسک جوشکاری و دستکش‌های مخصوص هم برده بودند.

 وقتی که ‌این آشپزهای ماجراجو به بالای کوه رسیدند در نزدیکی محل مواد مذاب فرش قرمزی پهن کردند و میز کوچکی با دو صندلی روی آن گذاشتند و به‌این‌ترتیب رستوران دو نفره‌ای را آن بالا ساختند تا زوج‌هایی که با هلی‌کوپتر به منطقه می‌آیند بتوانند به راحتی در آنجا غذا صرف کنند.  

پختن غذا روی گدازه‌های آتشفشان ؛ تصاویری از عجیب‌ترین رستوران دنیا
کمک آشپز مشغول آماده سازی مواد اولیه پخت غذا ست

نظر سرآشپز رستوران آتشفشانی درمورد این تجربه هیجان انگیز این بود: «ما هیچ یک از لباس‌های مخصوص را به تن نکردیم چون به مواد مذاب سوزان و خطرناک کاملا نزدیک نشدیم اما در چند متری این گدازه‌های سرخ و داغ رستورانمان را به پا کردیم. با وجود اینکه پایین کوه هوا بسیار سرد بود اما وقتی که در کنار مواد مذاب شروع به آشپزی کردیم آن‌قدر گرممان شده بود که کت‌هایمان را درآوردیم».

نکته جالب اینجاست که با فاصله گرفتن از مواد مذاب سرمای هوا کاملا احساس می‌شد و با وجود وزش باد سرد، دمای کوهستان تا ۲۲ درجه فارنهایت کاهش یافته بود و باوجود اینکه مواد مذاب داغ در اطراف زوجی که مشتری این رستوران بودند به چشم می‌خورد، آنها هنگام صرف غذا همچنان احساس سرما می‌کردند و تا می‌توانستند لباس گرم پوشیده بودند.

در منوی غذای رستوران آتشفشانی، غذاهایی مثل سوپ خرچنگ، پیاز سوخاری، خرچنگ دودی و یک منوی غذاهای دریایی به چشم می‌خورد و همه‌این غذاها روی گدازه‌های داغ پخته شده بودند. یکی از زوج‌های ماجراجویی که مشتری این رستوران بودند برای آمدن به‌این رستوران نفری ۳۵۰ یورو خرج کرده بودند. سرآشپز ایریکسون بعد از موفقیت‌آمیز بودن تجربه هیجان‌انگیز آشپزی روی مواد مذاب، به گردشگران دیگری که دنبال هیجان هستند وعده داد تا در این سفر آنها را همراهی خواهد کرد.

کد خبر 770508
منبع: همشهری سرنخ

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha