مجموع نظرات: ۰
پنجشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۲ - ۰۲:۵۶
۰ نفر

اگر مهمان مکزیکی داشتید و خواستید خودتان میزبان میز شام باشید بهتر است فاهیتای مرغ را انتخاب کنید.

مرغ

همشهری آنلاین: این غذا یکی از پرطرفدارترین غذاهای کشور مکزیک است که بیشتر مکزیکی‌ها نمی‌توانند از خوردن آن چشم‌پوشی کنند.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

۵۰۰ گرم سینه مرغ
۲ عدد پیاز متوسط
یک عدد فلفل دلمه‌ای درشت زرد، قرمز و سبز 
یک ق چ پودر گشنیز، فلفل قرمز وپودر زیره (از هر کدام)
یک عدد لیموترش
۴ ق س روغن مایع
نمک به‌مقدار لازم

مواد لازم برای سالسای گوجه‌فرنگی

۶ عدد گوجه فرنگی درشت
یک عدد پیاز متوسط
یک عدد لیموترش
یک عدد فلفل تند

۱. مرغ را به خلال‌های نازک خرد کرده با نمک و ادویه‌جات و آب لیموترش و روغن مایع طعم دار کرده و سه ساعت می‌خوابانیم.  

فلفل و پیاز را به‌صورت خلال‌های درشت خرد کرده و کنار می‌گذاریم. سپس ماهیتابه چدنی و نچسب را روی حرارت زیاد کاملا داغ کرده و مرغ‌ها را با سرعت و حرارت بالا تفت می‌دهیم. فلفل و پیاز را هم در تابه جداگانه‌ای به همراه کمی روغن تفت داده وقتی نرم شد به مرغ اضافه کرده و همراه هم با شعله زیاد تفت می‌دهیم. تا مواد کاملا برشته شده ولی خشک نشوند.  

۲. غذا را با نان تورتیلای تازه (به‌جای تورتیلا می‌توان از نان پیتا استفاده کرد) و سالسای گوجه‌فرنگی سرو می‌کنیم.  

۳. برای تهیه سالسای گوجه فرنگی شش عدد گوجه فرنگی درشت را با یک عدد پیاز متوسط به شکل نگینی خرد کرده با آب یک عدد لیموترش و یک عدد فلفل تند تازه خرد شده مخلوط کرده و نمک آن را اندازه می‌کنیم.

کد خبر 773203
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha