مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۵
۰ نفر

آنهایی که طرفدار دسرهای شکلاتی هستند حتما پودینگ شکلاتی را هم خورده‌اند ولی در این پودینگ از آب پرتقال و پوست پرتقال هم استفاده شده که طعم و مزه متفاوت‌تری به آن می‌دهد.

پودينگ شكلاتي

همشهری آنلاین: مطمئن باشید با این پودینگ شکلاتی می‌توانید خانواده را سوپرایز کنید.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
۲۰ گرم آرد گندم
۱۰۰ گرم شکر
۲۵ گرم پودر نشاسته
۶ گرم پودر کاکائو
۳ /۱ یک پیمانه شیر سرد
۲۰ گرم کره
۷۵ گرم بیسکویت ساده
۲ /۱ پیمانه مغز گردوی خردشده
۲ عدد زرده تخم‌مرغ
۳ /۱ ق چ وانیل
یک ق م پوست پرتقال رنده شده
۳ ق س آب پرتقال
مقداری خامه برای تزئین

۱. شکر، آرد، نشاسته و پودر کاکائو را در ظرف فلزی با هم مخلوط کرده، بعد از اینکه شیر سرد را اضافه کردید، ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.

۲. زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با وانیل در ظرف دیگری بریزید و با همزن آن‌قدر بزنید تا رنگ آن سفید شود، سپس کم‌کم آن را به مایه گرم اضافه کنید و هم بزنید.

۳. حالا نوبت اضافه کردن کره است. بعد از اینکه کره را اضافه کردید، آن را از روی شعله بردارید و به آرامی هم بزنید تا مایه یکدست شود. پوست رنده شده پرتقال و آب پرتقال را هم بریزید و بعد از مخلوط‌کردن کناری بگذارید تا خنک شود.

۴. بیسکویت‌ها  وگردوها را خرد کرده و به بقیه مواد اضافه کنید و مخلوط کنید، سپس در ظرف مناسب بریزید ومدت نیم‌ساعت در یخچال قرار دهید؛ سپس  روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.

کد خبر 774654
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha