مجموع نظرات: ۶
دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۵
۰ نفر

درست است که قیمه یکی از اصیل‌ترین و قدیمی‌ترین خورش‌های ایرانی است و معمولا همه کدبانوهای با سلیقه از پس درست کردن آن خوب برمی‌آیند ولی دلیل بر این نمی‌شود که هر قیمه‌ای را به همان خوبی بتوانید درست کنید.

خورش

همشهری آنلاین: خورش قیمه سبزی یک خورش کاملا متفاوت و ترکیبی است؛ در واقع مخلوطی است از خورش قیمه و خورش قورمه‌سبزی.  

مواد لازم  

۴۰۰ گرم گوشت خورشی (قیمه‌ای خرد شود)
۲۰۰ گرم لپه
۵۰۰ گرم سبزی قورمه (تره، گشنیز، اسفناج و نعنا)
۴ عدد لیمو عمانی
۲ ق س رب گوجه فرنگی
۲ ق س آبغوره
۲ عدد پیاز
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
۲ /۱ ق چ زعفران ساییده شده (در آب جوش حل کنید)
روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم

۱. یکی از پیازها را خلالی ریز کنید و در تابه با مقداری روغن تفت دهید. در این فاصله تا پیازها طلایی شوند سبزی‌ها را خردکرده و در تابه بریزید و تفت دهید. سپس در قابلمه را بگذارید تا سبزی‌ها کاملا بپزند.  

۲. پیاز دوم را هم خلالی ریز کنید و در تابه با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند. کمی هم زردچوبه به آن افزوده و تفت دهید. در مرحله بعدی گوشت خورشی را هم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.  

۳. سبزی‌ها و گوشت‌ها را با هم مخلوط کنید و زعفران آب کرده را همراه مقداری آب به آن بیفزایید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت کمی بپزد. در این فاصله لپه‌ها را شسته و پس از خیس کردن به مدت ۱۵ دقیقه به مخلوط مواد اضافه کنید.  

۴. برای خوشرنگ‌تر شدن خورش در یک تابه کوچک مقداری روغن بریزید و رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید و به خورش اضافه کنید و بگذارید چند جوش بخورد. حالا موقع اضافه کردن لیمو عمانی‌ها و نمک و فلفل است. چند سوراخ در آنها ایجاد کرده و داخل خورش بریزید. بعد از اینکه خورش کمی جا افتاد وهمه مواد آن پخت، آبغوره را اضافه کنید و بعد از حدود 10 دقیقه جوش خوردن از روی حرارت بردارید و همراه پلو سرو کنید.

کد خبر 780355
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • کریمی IR ۱۵:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۳
    4 1
    سلام، تیتر خبر رو که دیدم حدس زدم قیمه ها رو ریختین تو قرمه ها ولی اومدم بخونم که شاید حدسم غلط باشه. ترکیبی از دو زیبا، دو محبوب، دو عزیز. خدا کنه خوب شده باشه
  • IR ۱۵:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۳
    5 0
    نهایت بی سلیقگی شما رو میرسونه که دوتا خورشت جذاب رو با هم قاطی میکنین
  • IR ۱۶:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۳
    7 1
    لطفا قیمه هارو نریزید تو قرمه ها، بزارید این خوراکهای سنتی همینجور بمونه، غذای جدید ابداع کنید
  • IR ۱۹:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۳
    3 0
    خیلی خندیدم