همشهری آنلاین: اگر شما هم به همین اندازه به گوشت- آن هم از نوع قرمز آن- علاقهمند هستید و استیک گوشت غذای محبوبتان است، سالتین بوکا را هم امتحان کنید.
مواد لازم
۳۰۰ گرم راسته گوساله
۱۵۰ گرم کالباس ممتاز مرغ یا گوشت
۱۰۰ گرم ریحان تازه
مقداری فلفل سیاه کوبیده
۲ حبه سیر
یک عدد پیاز
روغن زیتون به مقدار لازم
۱۰۰ گرم کره
۲ قس پنیر پارمسان رنده شده
جوزهندی یا ادویه دلخواه مقداری (برای مزهدار کردن گوشت)
چند برگ جعفری برای تزئین
۱. گوشت (راسته گوساله) را با کارد تیزی به صورت ورقههای باریکی برش بزنید. (به این عمل قبضه کردن یا نازک کردن گوشت گفته میشود.)
۲. ورقههای نازک (قبضه شده) گوشت را با کمی روغن زیتون، جوز هندی یا ادویه دلخواهتان و فلفل مخلوط کنید. پیاز را هم ریز خرد کرده و سیر را با تیغه چاقو خرد کنید و با پهنای چاقو به شکل خمیر درآورید. پیاز و سیر را هم به گوشت بیفزایید تا گوشت مزهدار شود. حالا گوشت را به مدت یک ساعت درون ظرف دربسته در یخچال بگذارید تا مزه و طعم ادویهها را بگیرد. (به اصطلاح گوشت استراحت کند)
۳. گوشتهای طعمدار را از داخل مخلوط طعمدهنده بیرون آورده و روی سطح صاف تمیزی یا تخته آشپزخانه بگذارید. روی هر تکه گوشت یک برگ کالباس بگذارید.
۴. ریحان را ریز خرد کنید و روی کالباس بریزید، کمی پنیر پارمسان هم روی آن ریخته و لبههای گوشت را روی یکدیگر آورده و با بیفتککوب خوب بکوبید تا لبههای آن به هم چسبیده و شبیه یک بقچه شود. همه ورقههای آماده گوشت را به همین شکل بقچه کنید.
۵. در یک تابه مقداری روغن زیتون و کره ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سالتین بوکاها (بقچههای گوشت) را در روغن خوب سرخ کنید.
۶. وقتی گوشتها خوب سرخ شدند آنها را درآورده، روی یک حوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود. برای تزئین هم مقداری جعفری ریز خرد کرده و روی آنها بریزید؛ هم طعم غذا را بهتر میکند و هم رنگ و قیافه غذایتان زیباتر میشود.
نکته: وقتی میخواهید غذا را سرو کنید، میتوانید سالتین بوکا را برش بزنید تا لایههای رنگارنگ مابین بقچههای گوشت هم دلربایی کنند.
نظر شما