همشهری آنلاین: چینیها غذاهایشان را با حداقل روغن و در حداقل زمان ممکن میپزند و این هم سالم است و هم رژیمی.
مواد لازم برای ۲ نفر
۵۰ گرم قارچ
۱ عدد پیاز متوسط
۵۰ گرم کلم بروکلی
۵۰ گرم جوانه
۱ عدد فلفل دلمهای
۳ عدد هویج
۵۰ گرم کلم
۱ عدد کاهوی چینی کوچک
۱ عدد عصاره مرغ
۱ پیمانه سس سویا
۲ /۱ پیمانه روغن کنجد
۲ ق س آرد ذرت
۱. هویجها را پوست کنده، بشویید و با چاقوی تیز به شکل خلالهای نازک و بلند درآورید. طول پنج سانتیمتر مناسب است. پیاز را هم پوست کنده، شسته و خلالی برش بزنید.
۲. کلم بروکلی را در یک ظرف آب غوطهور کنید و آن را به قطعات یا گلهای کوچک تقسیم کنید و خوب شستوشو دهید. کلم را هم به همین صورت به روش غوطهوری بشویید یا برگبرگ کنید و هر برگ را جداگانه تمیز کنید.
۳. فلفل دلمهای را هم شسته، تخم و دم آن را جدا کنید و باز به شکل خلالهای نازک و بلند برش بزنید.
۴. قارچها را شسته و ورقه ورقه کنید. کاهو چینی را هم برش زده و خلالی کنید.
۵. سبزیجات سخت مانند هویج، کلم، کلم بروکلی را به مدت دو، سه دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کمی نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید.
۶. در یک دوم پیمانه آب، قرص عصاره مرغ را خرد کرده و حل کنید.
در تابهای بزرگ سبزیجات (به غیر از جوانه) را با مقدار کمی روغن کنجد (نصف مقدار) با حرارت زیاد تفت دهید و بعد از سبک شدن آب مرغ را اضافه کنید و باز دائم هم بزنید تا سبزیجات در آب مرغ نرم شوند.
۷. سس سویا و بقیه روغن کنجد را در کاسه ریخته و آرد ذرت را اضافه کرده و خوب همبزنید.
نکته: آرد ذرت باعث قوام سس میشود.
۸. سبزیجات را وقتی آبشان بخار شد و آب مرغ به شکل یک سس درآمد، در ظرف مورد نظر ریخته و جوانهها را اضافه کرده و مخلوط کنید تا جوانهها هم مزهدار شوند. سس را در همان کاسه در کنار سبزیجات مزهدار تفت دهید.
نظر شما