همشهری آنلاین: این رول استیک هم رسمی است و هم ظاهر زیباتر و جذابتری نسبت به استیکهای معمولی دارد.
مواد لازم
۱۰۰ گرم فیله گوساله
۱۰۰ گرم فیله مرغ
۵۰ گرم پنیر بلوچیز
۲ ق س سس ووُرسسترشایر (Worces tershire)
مقداری سس خردل برای تزئین و سرو کردن
مقداری سبزیجات تازه برای تزئین غذا
۲ ق س مربای آلبالو
۱. ابتدا فیله گوساله را خوب شسته و در یک آبکش بگذارید تا آب آن گرفته شود، بعد از خشک شدن گوشت آن را داخل کیسه فریزری بگذارید و کیسه را روی یک سطح صاف قرار دهید. حالا با بیفتککوب گوشت را خوب بکوبید تا نازک شود.
۲. گوشت فیله مرغ را هم به همین ترتیب در یک کیسه گذاشته و با بیفتککوب بکوبید تا بافت یکدست و نازکتری پیدا کند. بعد هر دو فیله (گوساله و فیله مرغ) را از کیسه بیرون آورده و روی سطح صاف تخته آشپزخانه بگذارید. روی فیله استیک را با سس ورسس شایر مزهدار کنید و بعد مقداری پنیر بلوچیز را روی فیله بپاشید.
۳. بعد از مزهدار کردن فیله گوساله، فیله مرغ نازک شده را روی آن قرار داده و باز مقدار کمی پنیر روی آن بپاشید. حالا به آرامی و با دقت از یک طرف(به صورت عرضی) شروع کنید به رول کردن هر دو فیله با هم.
نکته: میتوانید برای بهتر نگه داشتن فیلهها به صورت رول از چند خلال دندان در بافت گوشت استفاده کنید.
۴. رولهای آماده را در یک کیسه فریزر گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا با سس و پنیر خوب مزهدار شوند. بعد از یک ساعت فیلهها را بیرون آورده و با چاقوی تیز و به دقت به رولتهای حدود یک سانت و نیمی برش بزنید. تمام گوشتها را به شکل رولتهای کوچک برش زده و آماده بگذارید.
۵. رولتهای گوشت را روی کبابپز یا گریل کباب کنید که در این صورت غذایتان سالمتر خواهد بود. البته میتوانید با مقدار خیلی کمی روغن در تابه هم رولتها را بپزید. مدت زمان پخت و کباب کردن رولتها حدود چهار دقیقه برای هر طرف است. بعد از آماده شدن رولتها در کف ظرف مورد نظر مقداری مربای آلبالو ریخته رولتها راروی آن بچینید و با سبزیجات تزئین کنید.
یهجور دیگه
اگر سس ورسستر شایر در دسترس نداشتید، میتوانید سس گوجه فرنگی (کچاپ) را با کمی آب جوشیده سرد شده رقیق کنید و برای مزهدار کردن فیلهها از آن به جای سس ورسستر شایر استفاده کنید.
از کجا بخریم؟
پنیر بلوچیز و سس وورسستر شایر را از سوپر مارکتهای بزرگ تهیه کنید.
نظر شما