مجموع نظرات: ۰
یکشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۷
۰ نفر

با اینکه این روزها انواع و اقسام بیسکویت در کارخانه‌های مختلف محصولات غذایی تولید می‌شوند ولی بیسکویت‌های خانگی همچنان چیز دیگری است.

شیرینی

همشهری آنلاین: اگر اهل شیرینی‌پزی هستید، بد نیست به جای بیسکوئیت‌های کارخانه‌ای هر چند وقت یک بار مقداری شیرینی و بیسکویت بپزید و برای مدرسه فرزندتان بگذارید. البته این بیسکویت‌ها برای پذیرایی از مهمان هم بسیار مناسبند.

مواد لازم 

۲۰۰ گرم کره
۱۰۰ گرم شکر دانه ریز
۳۰۰ گرم آرد گندم
۲ عدد زرده تخم‌مرغ
۲ ق س پودر کاکائو
۲ /۱ پیمانه مارمالاد به یا هر نوع مارمالاد دیگر

۱. کره را در ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کنید. مخلوط را با همزن برقی آن‌قدر بزنید تا خمیری کشدار و کرم‌رنگ به‌دست آید. حالا زرده‌های تخم‌مرغ را یکی یکی اضافه کرده و باز به هم زدن ادامه دهید.

۲. وقتی مواد با هم مخلوط شدند و خمیری یکدست حاصل شد آرد را افزوده و مخلوط کنید. آن‌قدر مواد را هم زده و ترکیب کنید تا یکدست و یکنواخت شوند. حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید؛ یک قسمت را ساده بگذارید و به قسمت دیگر پودر کاکائو را اضافه کنید تا خمیری کاکائویی داشته باشید. خمیرها را در ظرفی دربسته به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کنند.

۳. سطح کابینت یا یک سینی بزرگ را آردپاشی کرده، خمیرها را جداگانه با وردنه باز کنید. تا به قطر نیم سانتی‌متری برسد. حالا خمیر را با قالب دلخواه شکل دهید. در اینجا قالب‌های مستطیلی‌شکل با طول سه سانتی‌متر به کار برده‌ایم. خمیرها را جداگانه قالب زده و بیسکویت‌ها را روی کاغذ روغنی‌ای که روی سینی فر پهن کرده‌اید بچینید.

۴. فر را با درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. بعد سینی فر محتوی بیسکویت‌های ساده و کاکائویی را در طبقه وسط فر بگذارید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا بپزند. بعد از پخت، سینی را از فر درآورید و بگذارید بیسکویت‌ها خنک شوند.

۵. وقتی بیسکویت‌ها خنک شدند یک بیسکویت قهوه‌ای و یک بیسکویت ساده را با کمک مقداری مارمالاد به هم بچسبانید تا شیرینی‌هایتان دو طبقه دو رنگ شوند. بعد خامه کاکائویی (گاناچ) آماده شده را درون قیف ریخته و به شکل دلخواه روی شیرینی‌ها را تزئین کنید.

خامه کاکائویی گاناچ

خامه را در کاسه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید؛ شکلات تخته‌ای را هم خرد کرد و به خامه اضافه کنید. مخلوط را دائم هم بزنید تا شکلات به خوبی با خامه ترکیب شود. کاسه را در فریزر بگذارید تا خامه سفت شود.

به این نکته توجه کنید که نباید خامه یخ ببندد. فقط باید خنک و جمع شود. بعد از این مدت ظرف را بیرون آورده و خامه را با همزن آن‌قدر بزنید تا فرم بگیرد.  

مواد لازم

۱۰۰ گرم خامه
۱۵۰ گرم شکلات تخته‌ای

فوت‌وفن

هم‌زدن خامه را تا زمانی ادامه دهید که رد پره‌های همزن روی خامه بماند و اگر کاسه را برگردانید از ظرف بیرون نریزد.

کد خبر 799571
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha