همشهری آنلاین: کیکهای فنجانی به خاطر ابعاد کوچکشان لقمهای و خوشخوراک هستند. پس اگر قالب مافین دارید، کیک هویجتان را در قالب مافین بپزید.
مواد لازم برای ۱۴ عدد مافین
۲ پیمانه آرد
۱ پیمانه سرخالی شکر قهوهای
۲ عدد هویج متوسط
۲/ ۱ پیمانه گردو
۴ /۱ قچ وانیل
قالب مافین به مقدار لازم
کپسولهای کاغذی مخصوص مافین به تعداد لازم
۲ عدد تخممرغ
۱ پیمانه سرخالی روغن مایع
۲ قم بیکینگپودر
۱ قس پودر کاکائو
۵۰ گرم شکلات سفید
۱. تخممرغها را شکسته، در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن دستی هم بزنید. وانیل را هم با شکر قهوهای اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا خمیری کرمرنگ به دست بیاید. در اینجا روغن را هم اضافه کرده و باز مخلوط کنید.
۲. آرد را الک کرده با بیکینگپودر و پودر کاکائو مخلوط کنید و مجددا یکبار دیگر الک کنید. هویجها را پوست کنده، رنده کنید. گردوها را هم خرد کنید. بهتر است گردوها خیلی ریز نشوند تا در موقع خوردن حس شوند.
۳. فر را روشن کرده، بگذارید با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت یک ربع گرم شود. مخلوط آرد را به ترکیب تخممرغ اضافه کرده و بالیسک (قاشق مخصوص کیک) هم بزنید تا گلولههای آرد از هم باز شوند. بعد هویج رنده شده و گردوی خرد شده را هم افزوده و مجددا مواد را با هم مخلوط کنید.
۴. کپسولهای کاغذی را در قالب مافین بگذارید و از مواد کیک حدود دوسوم قالب را پر کنید. سپس قالب مافین را روی طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا مرحله پخت کیک کامل شود. بعد از پخت سینی مافینها را از فر درآورید تا خنک شوند.
۵. شکلات سفید را به روش بنماری آب کنید. مقصود از روش بنماری حرارت غیرمستقیم است. میتوانید شکلات را در ظرفی فلزی روی حرارت بخار کتری بگیرید و مرتب هم بزنید تا آب شود. بعد با کمک یک چاقو و لبه آن، شکلات را به مدل و شکل دلخواه روی مافینها بریزید.
از کجا بخریم؟
شکر قهوهای را از لوازم قنادی و شیرینیپزیفروشیها بخرید.
نظر شما