همشهری آنلاین: پولکی کنجدی از جمله همین شیرینیهاست.
مواد لازم
۱۲۵ گرم کره
۲۵۰ گرم پودر شکر
۱۰۰ گرم خامه
۱ عدد سفیده تخممرغ
۱ ق س سرپر عسل
۳۰۰ گرم کنجد
کاغذ روغنی به اندازه سینی فر
۱ ق چ روغن مایع
۱. کره را در ظرفی آب کنید و بعد در کاسهای بریزید. شکر را افزوده، هم بزنید. کمی که خنک شد، خامه را اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست شوند.
۲. حالا سفیده تخممرغ و عسل را بیفزایید و باز به هم زدن ادامه دهید. کنجد را هم اضافه کنید و مخلوط را با همزن برقی به مدت یک دقیقه هم بزنید.
۳. فر را با درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و صبر کنید تا گرم شود. در این فاصله در سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و روی آن را کمی چرب کنید.
۴. حالا با قاشق چایخوری مقداری از مایه شیرینی را برداشته و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید. وقتی همه مایه را روی سینی ریختید، آن را در طبقه وسط فر قرار دهید.
۵. پنج دقیقه صبر کنید تا شیرینیهایتان طلایی و برشته شوند. بعد از این مدت فر را خاموش کرده و سینی را بیرون بیاورید تا خنک شود. بعد از خنک شدن آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظرتان بچینید.
فوتوفن
اگر کاغذ روغنی را کمی چرب نکنید، شیرینیها بعد از پخت به کاغذ میچسبند و بهراحتی جدا نمیشوند.
یهجوردیگه
به جای کنجد میتوانید از پودر بادام آسیاب شده در شیرینیتان استفاده کنید تا پولکی شما پولکی بادامی شود.
نظر شما