مجموع نظرات: ۱
سه‌شنبه ۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۸
۰ نفر

پولکی،  یکی‌ازآبنبات‌های معروف شهر اصفهان است که درست کردن آن تخصص اهالی همان منطقه است ولی شیرینی‌های دیگری با همان شکل و ترکیب وجود دارند که هم درست کردنشان راحت‌تر از پولکی بوده و هم از آن سبک‌تر هستند.

پولکی

همشهری آنلاین: پولکی کنجدی  از جمله همین شیرینی‌هاست.

مواد لازم

۱۲۵ گرم کره
۲۵۰ گرم پودر شکر
۱۰۰ گرم خامه
۱ عدد سفیده تخم‌مرغ
۱ ق س سرپر عسل
۳۰۰ گرم کنجد 
کاغذ روغنی به اندازه سینی فر
۱ ق چ روغن مایع

۱. کره را در ظرفی آب کنید و بعد در کاسه‌ای بریزید. شکر را افزوده، هم بزنید. کمی که خنک شد، خامه را اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست شوند.

۲. حالا سفیده تخم‌مرغ و عسل را بیفزایید و باز به هم زدن ادامه دهید. کنجد را هم اضافه کنید و مخلوط را با همزن برقی به مدت یک دقیقه هم بزنید.

۳. فر را با درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و صبر کنید تا گرم شود. در این فاصله در سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و روی آن را کمی چرب کنید.

۴. حالا با قاشق چایخوری مقداری از مایه شیرینی را برداشته و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید. وقتی همه مایه را روی سینی ریختید، آن را در طبقه وسط فر قرار دهید.

۵. پنج دقیقه صبر کنید تا شیرینی‌هایتان طلایی و برشته شوند. بعد از این مدت فر را خاموش کرده و سینی را بیرون بیاورید تا خنک شود. بعد از خنک شدن آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظرتان بچینید.

فوت‌وفن

اگر کاغذ روغنی را کمی چرب نکنید، شیرینی‌ها بعد از پخت به کاغذ می‌چسبند و به‌راحتی جدا نمی‌شوند.

یه‌جوردیگه

به جای کنجد می‌توانید از پودر بادام آسیاب شده در شیرینی‌تان استفاده کنید تا پولکی شما پولکی بادامی شود.

کد خبر 800290
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۵:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۲
    1 2
    پولکی کجاش مال اصفهان تا جایی که ما می دونیم این شیرینی مثل گز خاستگاهش استان چهارمحال و بختیاری که به اسم اصفهان تمام می شه