از جمله، نتایج یک مطالعه جدید که نشان میدهد سطح بالای گلوکز خون که عمدتا به علت مصرف غذاهای چرب و شیرین و بیتحرکی بروز میکند، سالانه ۳/۱۶میلیون تن را به کام مرگ میکشاند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، کارشناسان دانشکده بهداشت عمومی هاروارد تخمین میزنند در سال۲۰۰۱ سطح بالای گلوکز خون موجب مرگ ۹۶۰هزار تن بر اثر عوارض کلیوی، ۱/۵میلیون نفر به علت ابتلا به بیماری قلبی ناشی از دیابت و ۷۰۰هزار تن بر اثر سکته مغزی شده است.
این رقم با شمار جهانی تلفات ناشی از سیگارکشیدن( ۴/۸میلیون)، کلسترول بالا(۳/۹میلیون) و اضافه وزن( ۲/۴میلیون) قابل مقایسه است.
مشروح این مطالعه در آخرین شماره مجله «لنست» به چاپ رسیده است.