به گزارش همشهری آنلاین، غذاهای گیلانی طرفداران زیادی دارد و بههمین علت هم رشت عنوان شهر خلاق خوراک یونسکو را دریافت کرده و گیلان به یکی از مقاصد بارز گردشگری غذا تبدیل شده است.
تا همین حالا هم ۴۰۰ غذای محلی در گیلان شناسایی شده و ۳۵ غذا در فهرست ملی ثبتشده است که پامادور خورشت، واویشکا گوشت، شامی، سیر قلیه، کته کباب، ترش تره و سیروابیج تنها بخشی از غذاهای بومی و قدیمی گیلان و رشت است که شیوه پخت، مواداولیه بهکار رفته و اهمیت و ارزش غذایی آن منحصربهفرد است.
بیشتر بخوانید:
این ویژگیهای استان گیلان سبب شد «بزرگترین رویداد خوراک ایران» با عنوان «گیلخوراک» با همکاری شهرداری و شورای اسلامی رشت، اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گیلان در تالار مرکزی رشت برگزار شود تا مردم و گردشگران بیشتر با غذاهای محلی که کمتر در منوی رستورانهای این شهر میبینید آشنا شوند.
این رویداد آخر هفته گذشته با نمایش غذاها، دسرها و ترشیهای محلی گیلان با حضور ۶۰ رستوراندار و ۳۰ خبرنگار از شش کشور در دو بخش دانشجویی با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی و با هدف «احیای غذاهای فراموششده محلی» و معرفی فرهنگ غذای گیلان برپا شد.
نظر شما