همشهری آنلاین: رولت مرغ یکی از این پیشنهادهاست. طعم زنجبیل و زرشک بسیار همخوان است.
مواد لازم برای ۳ نفر
۲۵۰ گرم فیله مرغ
۴ /۱ پیمانه لپه
۳ قس گوشت چرخکرده
۲ قس جعفری و گشنیز خردشده
۱ عدد قرص عصاره مرغ
۴ /۱ پیمانه فلفل سیاه
۱ عدد لیموترش تازه(آب گرفته شود)
۱ قچ رب گوجهفرنگی
۵ قچ زرشک
۳ قچ زنجبیل تازه رندهشده
۵۰ گرم کره
۲ قچ زعفران آبکرده
۲ قس روغن مایع
مقداری گل کلم تازه جهت تزئین
مواد لازم برای مزهدار کردن فیلههای مرغ
۱ عدد پیاز
۴ /۱ پیمانه روغن زیتون
۱ قچ زعفران آبکرده
نمک و فلفل به میزان لازم
۱. پیاز را پوست کنده، بشویید و به صورت خلالی خرد کنید. آنها را در کاسهای ریخته و با فیلههای مرغ آنقدر ورز دهید تا پیاز آب بیندازد. روغن زیتون و زعفران آبکرده را هم افزوده و مخلوط کنید. نمک و فلفل را هم به اندازه دلخواه افزوده و خوب مخلوط کنید. روی مواد را با کیسه فریزر پوشانده و ظرف را به مدت حداقل شش ساعت در یخچال بگذارید تا فیلهها مزهدار شوند.
۲. برای تهیه مواد میانی، لپهها را جدا بپزید. در تابهای مقداری روغن مایع ریخته و روی حرارت بگذارید. گوشت را در روغن تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود. قرص عصاره و رب را هم به گوشت افزوده و مخلوط کنید. حالا نوبت به اضافه کردن لپههای پخته، جعفری و گشنیز خردشده میرسد، مواد را به مدت دو دقیقه تفت دهید. فلفل سیاه را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید. آب لیموترش را به مایه گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مایه را کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد.
۳. فیلههای مرغ مزهدارشده را از یخچال بیرون آورده، روی سطحی قرار دهید و با بیفتککوب بکوبید. بعد از اینکه فیلهها پهن و نازک شد روی هرکدام از آنها را به اندازه دو قاشق از مایه گوشت ریخته و از یک طرف شروع به لوله کردن فیله کنید. وقتی همه فیلهها را به این صورت از مواد پر کردید، دور آنها را محکم فویل (کاغذ آلومینیوم) بپیچید. قابلمهای پر از آب کرده روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
۴. فیلههای فویلپیچ را داخل آب جوش انداخته و به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید. بعد از این مدت آنها را از آبجوش بیرون آورده و صبر کنید تا کمی خنک شوند. بعد از اینکه فیلههای مرغ حرارتشان را از دست دادند، فویل دور آنها را باز کرده و در تابهای به همراه کمی کره و زعفران به مدت یک دقیقه حرارت دهید. حالا زرشک و زنجبیل را هم افزوده و دو دقیقه دیگر تفت دهید. سبزیجات دلخواه که در اینجا گل کلم استفاده شده است را بخارپز کرده و به همراه فیلههای مرغ سرو کنید.
فوت و فن
میتوانید این غذا را بدون سرخ کردن هم سرو کنید که در این صورت سالمتر خواهد بود.
یه جور دیگه
اگر زنجبیل تازه در دسترس ندارید میتوانید از یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل استفاده کنید.
نظر شما