مسعود حق لطفی در گفتگو با همشهری آنلاین به تشریح پروژههای عمرانی این سازمان در سال جاری پرداخت و گفت: سازمان ما در سالجاری نزدیک به ۱۶پروژه برای معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران را در دستور کار دارد. خانه شهر یکی از مهمترین پروژههای در حال پیگیری است.بازآفرینی ساختمان بلدیه نزدیک به ۸۰درصد پیشرفت کرده است و امید داریم که این پروژه در مهرماه سالجاری افتتاح شود.
او افزود: ساختمان بلدیه در دوره قاجار بهعنوان ساختمان شهرداری شناخته میشد اما در زمان پهلوی دوم دستور تخریب آن صادر شد. این ساختمان در سال ۱۳۹۶در راستای بحث بازآفرینی مورد توجه قرار گرفت. تلاش خواهیم کرد که ۲۰درصد باقیمانده از پروژه را در ماههای پیشرو به نقطه پایان برسانیم.
حق لطفی در رابطه با هزینه بازآفرینی ساختمان بلدیه، توضیح داد: تأمین تأسیسات مانند آسانسور، هواکش و... یکی از بخشهای پرهزینه این پروژه است. برهمین اساس باید گفت که برای تکمیل ۲۰درصد باقیمانده نزدیک به ۳۰۰میلیارد تومان بودجه لازم است. در سنوات گذشته نیز بهطور تقریبی نزدیک به ۱۵۰میلیارد تومان برای ساختمان بلدیه هزینه شده است.
او افزود: در کنار پیگیری بازآفرینی خانه بلدیه، ما در حال بهسازی و مقاومسازی پلهای سوارهرو در سطح شهر تهران هستیم. مقاومسازی ۶پل در سال گذشته کلید خورد و مقاومسازی تعدادی از این پلها در سالجاری نهایی خواهد شد، ۲۵۰میلیارد تومان هزینه اجرای این پروژهها بود. امسال نیز مقرر شد تا ۷پل دیگر همچون پل تقاطع بزرگراه شهید همت با رودخانه کن، پل شهید صنیع خانی روی تقاطع بزرگراههای آزادگان و شهید تندگویان و... بهسازی و مقاومسازی لرزهای شوند.
مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در رابطه با ایجاد ایستگاههای شتابنگار، توضیح داد: این پروژه در سال۱۴۰۱ کلید خورد و اکنون تکمیل شده است. این پروژه با هدف افزایش تابآوری شهر در هنگام مخاطرات انجام شد. تهران باید ۵۰ایستگاه شتابنگار داشته باشد، به همین دلیل ۲۲شتابنگار از سوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران و ۲۸شتابنگار نیز از سوی سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران ایجاد شد. این شتابنگارها، اطلاعات را در زمان بحران به سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران منتقل خواهند کرد تا در چند ثانیه ابتدایی وقوع زلزله، هشدارهای لازم برای قطع برق و گاز را مخابره کنند.
به گفته حق لطفی «پروژه سبزهمیدان نیز از سال گذشته کلید خورد و در ماههای آتی افتتاح خواهد شد تا از این طریق بازسازی و بازپیرایی ۳هزارمترمربع میدانگاه شهری اجرایی شود. جمعآوری آبهای سطحی یکی از ابعاد پروژه سبزهمیدان است تا مشکل آبگرفتگی که سالها این بخش از بازار را درگیر کرده بود، حل شود. همچنین قرار است که در سالجاری بازپیرایی میدان مروی و میدان ابنسینا را اجرایی کنیم تا این دو میدان مهم شهر نیز شکل و شمایل مناسبی پیدا کنند.»
نظر شما