هندوانه میوه‌ای آبدار و شیرین است که خاصیت سنگ شکن برای سنگ کلیه دارد و هندوانه پخته شده می تواند به دفع سنگ کلیه کمک کند. در این مطلب فواید هندوانه برای دفع سنگ کلیه و طرز تهیه هندوانه پخته برای درمان سنگ کلیه بیان شده است.

هندوانه

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرگزاری موج، هندوانه یک میوه آبدار و شیرین است که به دلیل خواص متعددی که برای سلامتی دارد، محبوبیت زیادی دارد. یکی از خواص هندوانه که کمتر شناخته شده است، خاصیت سنگ شکن آن است. هندوانه پخته شده می تواند به دفع سنگ و شن کلیه کمک کند.

فواید هندوانه پخته برای سنگ کلیه

هندوانه پخته شده حاوی مقادیر زیادی آب و پتاسیم است. آب به افزایش جریان ادرار کمک می کند که می تواند به دفع سنگ کلیه کمک کند. پتاسیم نیز می تواند به کاهش اندازه سنگ کلیه کمک کند.

علاوه بر این، هندوانه پخته شده حاوی مواد مغذی دیگری است که می تواند به سلامت کلیه ها کمک کند. این مواد مغذی عبارتند از:

سیترولین: یک آمینو اسید که می تواند به کاهش التهاب در کلیه ها کمک کند.
لیکوپن: یک آنتی اکسیدان که می تواند به محافظت از کلیه ها در برابر آسیب کمک کند.
ویتامین C: یک آنتی اکسیدان که می تواند به کاهش تشکیل سنگ کلیه کمک کند.

طرز تهیه هندوانه پخته برای درمان سنگ کلیه

برای تهیه هندوانه پخته شده برای درمان سنگ کلیه مراحل زیر را دنبال کنید:

هندوانه را به قطعات کوچک برش دهید.
هندوانه را در یک قابلمه بزرگ بریزید و به آن آب اضافه کنید تا هندوانه به طور کامل پوشانده شود.
قابلمه را روی حرارت متوسط بجوشانید.
حرارت را کم کنید و به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
هندوانه پخته شده را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
هندوانه پخته شده را میل کنید.

هندوانه پخته سنگ کلیه را پودر می‌کند | نحوه تهیه هندوانه پخته برای درمان سنگ کلیه

نکات

برای افزایش اثربخشی، می توانید به هندوانه پخته شده کمی سرکه اضافه کنید.
اگر سنگ کلیه بزرگ دارید، قبل از مصرف هندوانه پخته شده با پزشک خود مشورت کنید.

نتیجه گیری

هندوانه پخته شده یک درمان طبیعی و موثر برای سنگ کلیه است. این میوه حاوی مواد مغذی متعددی است که می‌تواند به دفع سنگ کلیه کمک کند. اگر از سنگ کلیه رنج می‌برید، مصرف هندوانه پخته شده را امتحان کنید.

کد خبر 849637

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 32
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 5
  • IR ۰۷:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
    8 3
    هندوانه پخته مزه ندارد
  • IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
    23 1
    طرف نوشته هندوانه پخته مزه ندارد چکار به مزه داری این درمان سنک کلیه هست نمی‌تونی بخوری شکر بریز عسل اضافه کن خیلی‌ هم جواب میده با عسل
    • ناشناس SG ۱۵:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
      13 1
      هندوانه رو باید درسته تو قابلمه گذاشت وپخت مثل انار که روی شعله قرار میدیم از درون با آب خودش باید پخته بشه
  • علی IR ۱۴:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
    15 2
    چقدر ضعیف توضیح دادید ،متاسفانه نگفتید هندوانه را با پوست یا بدون پوست بپذیم
    • IR ۱۸:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
      4 1
      با پوست پخته شود بهتره عمل می کنه وبه مخلوط کن بریز مصرف کن
    • IR ۱۹:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
      4 1
      آیا یک هندوانه درسته باشد یا نصف هندوانه
    • ناشناس IR ۲۲:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
      4 6
      شنیده ام هندواته باید با پوست و سالم پخته بشه .
    • ناشناس US ۰۲:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۹
      2 2
      دقیقا هندوانه را کامل داخل قابلمه باید پخت
  • IR ۱۷:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
    5 2
    کاملا اشتباه گفتی ...هندوانه را ب صورت کامل با اب میجوشانیم بعد با پوست و هسته داخل مخلوط کن ریخته و بعد از صافی رد میکنیم .و اب ان را میل میکنیم چون لزج میشود سنگ را شستشو میدهد ودفع میکند .نباید خرد کنیم ب طور کامل وقاچ نشده .
    • احمدی IR ۱۰:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۹
      2 3
      من سنگ داشتم . بله دقیقا باید هندوانه کامل را در قابلمه بگذاریم تا خوب بپزد و سپس در مخلوط کن وصاف می کنیم در یخچال می گذاریم صبح .ظهر و شب یک لیوان میل میکنیم بعد از مصرف باید حدود یک ساعت دراز کش باشیم تا اثر گزار باشد. من که نتیجه گرفتم
  • محمود IR ۱۷:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
    6 1
    یکی می گفت هندوانه باید کامل با پوست وتخمه برش داده شود وپخته گردد.
  • آرامش IR ۱۸:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
    4 2
    سلام دوستان من دقیق اطلاع ندارم راجع ب این توضیحی ک میخام بدم اما از داداشم ک طب سنتی سر در میاره شنیدم که شدیداً فشار رو میندازه و کسایی ک فشار خون پایین دارند برای مصرف هندونه پخته شده رعایت کنند و تمام هندونه رو یکبارهدنخوردند چندین بار بخورندرعایت کنند و هندونه رو باید با پوست و سالم بندازی تو قابلمه تا بپزه
  • H.k IR ۱۹:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
    13 4
    سلام. کاملا مزخرفه. من چندین بار این کارو کردم نتیجه نداشت. درضمن اگه سنگ‌ کلیه بزرگ باشه با این روش خطرناک هم هست چون ممکنه حرکت کنه و در مسیر حالب گیر کنه.
  • IR ۱۹:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
    8 1
    با پوست یا بدون پوست باید پخته شود
    • مهراب معظمی IR ۱۲:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۲
      0 0
      حالا این هندوانه هم میگن خوبه من ترب سیاه با آب میوه گیری آبش می‌گیری یک لیوان می خوری با اولین لیوان سنگ می افته البته سنگ کوچک 10میلی بزرگ نمی دانم
  • مسی IR ۲۱:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
    2 3
    پخت هندوانه را دقیقتر میگفتین با پوست یا تیکه کنی خلاصه دقیق طرز پخت مینوشتین .ممنون
  • محمد تقی رضایی نژاد IR ۲۱:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
    4 4
    توضیحات واضح نبود با پوست یا بی پوست؟ با تخم یا بدونه تخم ؟ روزی چند بار مصرف کنیم؟
  • علی IR ۲۱:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
    7 1
    هندوانه را کلاً تکه تکه کنید طبق دستوری که گفته شده در قابلمه بریزید پر از آب کنید تا روش پوشیده شود بگذارید بپزد بعد در پارچه‌ای تمیز بریزید وبچلانید تا آبش خوب گرفته شود آب هندوانه را همراه با سکنجبین میل کنید آب هندوانه را در یخچال نگهداری کنید وطی دو روز مصرف کنید چون زود خراب می‌شود حدود یک هفته ده روز مصرف کنید روزانه هر چه میتوانید به جای مایعات نوش جان کنید. انشاءالله سنگی باقی نخواهد ماند.... فقط سکنجبین را خودتان درست کنید.باز هم بیشتر خواستید بپرسید در خدمتم فقط شما هم ادامه دهنده خیر باشید....
  • علی IR ۲۱:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
    7 2
    هندوانه کلا با پوست وهسته باید پخته بشه آبش را جدا کنید با سکنجبین میل کنید یک هفته ده روز ادامه بدهید انشاءالله شفا را خواهید گرفت.فقط سکنجبین را خودتان درست کنید... سوال بیشتر در خدمتم
  • مهدی IR ۲۳:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
    5 2
    طب سنتی قانع کننده نیست انگار یجور نخودسیاه که اونو هم باید جوشاند وخورد همین البته نظر شخصی من
  • عباس IR ۱۲:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۹
    7 1
    سلام.یه کلیپی میزاشتی تمام
  • بهرام رعنا US ۱۷:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۹
    0 0
    شما خائنید که بدون صلاحیت تجویز پزشکی می کنید
  • شهروند IR ۲۲:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۹
    0 1
    باید با عرق خارخسک پخته شود
  • برزگر IR ۲۲:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۹
    0 0
    با سلام تا جایی من خبر دارم کیله طرف سنگ ساز بود دکتر های متخصص از خوردن هندوانه منعش کرده بودند.
  • IR ۲۲:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۹
    0 1
    عزیزان که از درد سنگ کلیه به مثل خودم رنج می‌برند. فقط با عرق خار شتر سنگ شونو متلاشی کند . یه خاری است بنام خار شتر اینو تو بیابونها میشه پیدا کرد خیلی خواص داره .
  • علی IR ۰۰:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۰
    0 0
    سنگ کلیه هیچ درمانی ندارد بجز اینکه وقتی درد ش گرفت باید تحمل کنی و۱۰لیتر آب بر داری بایک موتور که تو خاکی برونی و آب رو هر چند ثانیه بنوشی زود هم به سرویس نری
  • طاها IR ۱۳:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۰
    2 0
    سلام .هندوانه را کامل داخل قابلمه بجوشانید تا کامل پخته و براحتی در میکسر انرا خورد کرده با یه پارچه نخی نازک ابگیری کنید. ضمنا حتما هندوانه دیمه باشه بهتره وصبح ب صورت ناشتا میل کنید این عمل را تا زمان دفع کامل سنگ کلیه ادامه دهید.این عمل باعث دفع سنگهای ریز و شن نرمه میگردد و برای سنگ های بزرگتر از ۸میلی باید با پزشک متخصص مشاوره کرد .هو الشفا
  • فرحناز IR ۱۵:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۰
    1 0
    من چند سال پیش سنگ کلیه داشتم،تقریبا یه هفته بیشتر نبود ،ولی نه شب از درد شدید امان داشتم نه روز.دکترم که میرفتم،میگفت خیلی سنگ کوچکه،طناب بزن،کاری نمیشه کرد،تا ایتکه خواهرم،هندوانه را باپوست،تیکه کرد با خیلی کم،تو زودپز گذاشت،خوب وخت،بعد لهش کرد ویه استکان داد آبشو خوردم،درد فروکش کرد وبا اولین ادار سنگ به صورت شن ریزه،دفع شد وتل الان ،الحمدلله اثری از سنگ کلیه ندیدم.
  • فرحناز IR ۱۵:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۰
    0 0
    منظورم این بود که هندوانه رو با آب خیلی کم وبا پوست داخل زودپز پخته کرد
  • عزیزی احمد BR ۱۳:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۱
    0 0
    خوب وعالی
  • محمد QA ۱۹:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۱
    0 0
    سلام هندوانه را زیر زغال داغ دیده کاملا با خاکسر زعال و مقداری زغال دفن می کند حدود یک ساعت بدون اینکه هندوانه را ببری بعد درش بیاورید و ببرید آبشا بگیرید و در یخچال نگهداری شب صبح و روز بخوری هرچی تو کلیه باشد از بین می برد بنده قبل ۲۰ سال برای خانم درست کردم هنوز از کلیه چیزی نمی گه
  • حمیدزارعی IR ۰۰:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۵
    0 0
    من سنگ کلیه دارم هفت میل ونه میل هست بایدچکارکنم