فرقی نمی‌کند چه آشی درست می‌کنید. در همه آش‌ها سبزی پایه و جزو اصلی غذا به‌حساب می‌آید که نه‌تنها ویتامین و مواد مغذی فراوانی را به آن می‌افزاید، بلکه طعم و عطر آش معمولا از انواع سبزی استفاده شده در آن تامین می‌شود.

سبزی آش

همشهری: اما ترکیب، مقدار و چگونگی استفاده سبزی در آش هم نکات و ریزه‌کاری‌هایی دارد که دانستنش برای هر آشپزی لازم است.

چه موقع سبزی آش را اضافه کنیم؟ + ۸ نکته طلایی در آشپزی

۱- سبزی آش معمولا شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز به نسبت برابر است. اگر می‌خواهید آش لعاب بیشتری داشته باشد، باید مقدار اسفناج را افزایش دهید و درصورتی که طعم آش برایتان مهم‌تر است، مقدار تره را بیشتر کنید.

۲- نکته مهم دیگر در سبزی‌ آش، اندازه خردکردن آن است. سبزی نباید خیلی ریز خرد شود. بهتر است در آش سبزی دیده شود. معمولا سبزی آش را به قطعات یک تا یک و نیم سانتی‌متری خرد می‌کنند.

۳- سبزی‌ آش برخلاف سبزی خورشی به سرخ‌کردن احتیاج ندارد.

۴- متناسب با ذائقه‌تان می‌توانید سبزی آش را کم و زیاد کنید، اما معمولا حدود یک کیلوگرم سبزی آش برای ۱۰ نفر مناسب است.

۵- بعد از اضافه کردن سبزی به مواد، در قابلمه را نبندید؛ چون در این صورت رنگ سبزی تیره می‌شود که در نتیجه آش خوش‌رنگ نخواهد شد.

۶- زمان اضافه‌کردن سبزی آش درست بعد از پخت حبوبات است.

۷- درصورت استفاده از شنبلیله، مقدار آن باید کم باشد وگرنه باعث تلخ شدن آش خواهد شد.

۸-بهتر است در حد امکان از سبزی تازه برای تهیه آش رشته استفاده کنید؛ چون سبزی تازه طعم و عطر بهتری به غذا می‌دهد، اما اگر امکان تهیه سبزی تازه را ندارید می‌توانید از سبزی خشک و فریزری هم استفاده کنید.

کد خبر 857937
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IQ ۱۶:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۰
    0 0
    یک کیلو سبزی در اش کمه برای ده نفر من برای پنج نفر یک کیلو میریزم تو اش رشته