مجموع نظرات: ۰
پنجشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹
۰ نفر

عدسی از جمله غذاهای سنتی است که در وعده صبحانه، عصرانه یا در مراسم و مناسبت‌های مذهبی به عنوان نذری‌ سرو می‌شود.

عدسی

همشهری: اگر در این ایام عزاداری قصد دارید عدسی نذری بپزید و راه و رسم پخت این غذا برای تعداد نفرات بالا را نمی‌دانید، مطلب زیر را بخوانید.

مواد لازم:

عدس: ۵ کیلوگرم

پیاز: ۳ کیلوگرم

سیب‌زمینی: ‌۳ کیلوگرم

رب گوجه: ۷۰۰ گرم

کره: ۱۵۰ گرم

نمک، زردچوبه، فلفل و آبلیمو: به میزان لازم

تعداد نفرات: ۱۰۰ نفر

مدت زمان آماده‌سازی‌: ۲ ساعت

مدت زمان پخت: ۴ ساعت

طرز تهیه:

۱. عدس را به‌مدت ۵ تا ۶ ساعت خیسانده و آبکش کنید و در قابلمه مناسبی با مقدار مناسبی آب بپزید.

۲. سیب‌زمینی را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و به قابلمه عدس اضافه کنید و یک ساعت صبر کنید تا کاملا بپزد.

۳. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

۴. زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به پیاز اضافه کنید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود و بوی خامی رب گوجه گرفته شود.

۵. مخلوط پیاز و ادویه‌ها را به‌همراه آبلیمو به قابلمه عدس اضافه کنید و اجازه بدهید عدسی جا بیفتد.

نکته: می‌توانید در تهیه عدسی از بلغور گندم هم استفاده کنید تا لعاب آن بیشتر شود.

کد خبر 867406
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha