سه‌شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۲
۰ نفر

یک مطالعه جدید نشان می دهد که مصرف مکمل های روغن ماهی ممکن است به افرادی که در معرض خطر ژنتیکی بالا برای بیماری آلزایمر هستند کمک کند.

fish oil

به گزارش همشهری آنلاین این پژوهشگران می‌گویند گرچه مکمل روغن ماهی ممکن است به افرادیی که در معرض خطر ژنتیکی بالا برای بیماری آلزایمر هستند کمک کند. اما این اثر سودمند برای افراد سالمند رخ نمی‌ٔهد.

این مطالعه شامل ۱۰۲ نفر، حداقل ۷۵ سال می‌شد که میزان‌های پایین اسیدهای چرب امگا ۳ داشتند اما سالم بودند، به نیمی از آنها مکمل روغن ماهی روزانه و به نیمی دارونما داده شد.

پس از سه سال، اسکن مغزی با ام‌آرآی تفاوت معنی داری را در پیشرفت ضایعات ماده سفید مغز بین دو گروه نشان نداد.

اما زمانی که این پژوهشگران فقط به شرکت‌کنندگانی که حامل ژن مرتبط با آلزایمر بودند نگاه کردند، کاهش چشمگیری در زوال سلول‌های مغز مشاهده کردند.

این پژوهشگران می‌گویند یک کارآزمایی بالینی بزرگتر ممکن است گام بعدی باشد.

به گفته این پژوهشگران گرچه مکمل روعن ماهی ماده مضری نیست، اما جمعیت عادی لازم نیست برای پیشگیری از زوال عقل از این مکمل استفاده کنند.

منبع: Healthday

کد خبر 871859

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پزشکی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha