اما این آیین در 2 سال گذشته با محدودیتهای کمبود برق در کشور و تهران و بهویژه نوبتبندی قطع برق، همراه شد و بر این اساس، بسیاری از این آذینبندیها در ساعاتی از شب و روز خاموش ماند.
در این راستا، تاکید شهرداری و شورای شهر تهران نسبت به صرفهجویی مصرف برق در اعیاد شعبانیه و سایر اعیاد باعث شده تا در سالجاری و بهطور مشخص در اعیاد شعبانیه، سازمانهای دولتی و بانکها و مناطق و سازمانهای زیر مجموعه شهرداری تهران اقدام به نصب پارچههای رنگی و شبرنگ در قطعات کوچک و تنوع زیاد کنند و به موجب این اقدام، استفاده از لامپهای رنگی را تقریبا به صفر برسانند.
این همان موضوعی است که سال گذشته اعضای شورای شهر تهران نیز بر آن تاکید داشته و گفته بودند که آذینبندی معابر و خیابانها حرکتی مردمی است و باید جریان عمومی مردم برای آن اقدام کنند و حال در شرایط فعلی در بخش قابل توجهی از آذینبندیها صرفهجویی شده، اما هنوز مردم، سنت قبلی خود را با اندکی تغییرات ادامه میدهند.
بهعنوان مثال، استفاده از لامپهای کم مصرف رنگی، فاصلهدار کردن لامپها در هر ردیف و روشن نگذاشتن لامپها در شب از جمله مواردی است که بسیاری از شهروندان عادی و هیاتهای مذهبی و مساجد آنرا رعایت کردهاند و این روند میتواند شروعی برای فرهنگسازی در اصلاح الگوی مصرف برق در کنار انجام مراسمهای مذهبی باشد.