شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۱
۰ نفر

تنوع میوه های تابستانی باعث شده تا دست مادر خانواده برای تهیه انواع و اقسام دسرهای تابستانی باز باشد. برای تهیه بستنی در روزهای باقی مانده از تابستان می توانید از میوه های تابستانی استفاده کنید.

بستني ميوه اي

همشهری آنلاین: تا وقت هست و میوه های رنگارنگ تابستانی در مغازه ها یافت می شود دست به کار شوید و بستنی های رنگین و خوشمزه برای اعضای خانواده درست کنید.

بستنی هلو

مدت زمان آماده سازی:یک ساعت

تعداد نفرات:۳ نفر

مواد لازم:

شیر: یک لیوان

هلو: ۵۰۰ گرم + یک عدد برای تزیین

خامه قنادی یا صبحانه: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

شکر: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه

۱- پوست هلو را گرفته و خرد کنید. سپس برای ۴ ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند.

۲- بعد از ۴ ساعت هلوها را از فریزر خارج کنید. هلو یخ زده، شیر و خامه را در همزن خوب هم بزنید تا مایه بستنی یکدست شود.

۳- اگر تمایل داشتید کمی شکر به هلو اضافه کنید. سپس مایه بستنی را در یک ظرف دردار بریزید و برای ۸ ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.

۴- بعد از ۸ ساعت بستنی را از فریزر خارج کرده و برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی نرم شود.

۵- با اسکوپ از بستنی بردارید و در ظرف بستنی‌خوری قرار دهید.

۶- برای تزیین برش‌هایی از هلو پوست بگیرید و روی بستنی قرار داده و سرو کنید.

نکته:اگر تمایل دارید بستنی رژیمی تهیه کنید به جای شکر از عسل یا شکر قهوه‌ای استفاده کنید.

بستنی طالبی

مدت زمان آماده سازی:‌ ۲ ساعت

تعداد نفرات:۴ نفر

مواد لازم

شکر: ۱۵۰ گرم

تخم‌مرغ:یک عدد

نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری

وانیل شکری: ۱/۴ قاشق چایخوری

ماءالشعیر بدون طعم: ۱۶۰ میلی لیتر

خامه شیرین: ۴۰۰ گرم

طالبی: ۵۰۰ گرم

طرز تهیه

۱.طالبی را خرد کرده، سپس داخل مخلوط کن بریزید تا له شود. در ادامه نصف پیمانه شکر به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

۲.طالبی پوره شده را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب هم بزنید تا آب آن تبخیر شده و به غلظت برسد. سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.

۳. تخم‌مرغ را در ظرفی شکسته و همراه باقی مانده شکر هم بزنید. بعد از اینکه مواد کف کرد، وانیل و نمک را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا تخم‌مرغ کشدار شده و رنگ آن روشن شود. سپس ماء الشعیر را کم‌کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

۵. دو پیمانه خامه شیرین را در ظرف دیگری با همزن بزنید تا فرم بگیرد، خامه زده شده را به مواد قبل اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

۶.مخلوط طالبی و شکر را به مواد اضافه کنید و با دور کم هم بزنید تا مواد بستنی یکدست شود. بستنی را داخل ظرفی بریزید و به مدت ۲۴ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا ببندد.

۷.هر ۲ تا سه ساعت یکبار مواد بستنی را بیرون بیاورید و آن را با هم زن برقی هم بزنید. این کار را سه تا چهار بار انجام دهید.

نکته: برای سرو می توانید به جای ظرف بستنی از میوه طالبی استفاده کرده و بستنی ها را درون پوست طالبی سرو کنید.

کد خبر 878179
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha