همشهری آنلاین:و دراینجا متداولترین پرسشها را مطرح کردهایم و پاسخش را از مدرسان آشپزی مختلف گرفتهایم.
آیا میتوانیم فالوده را بدون شکر تهیه کنیم؟
میتوانید از جایگزینهای طبیعی مانند عسل یا شیرینکنندههای طبیعی استفاده کنید.
روش سریعتری برای خنککردن فالوده وجود دارد؟
برای این کار کافی است مخلوط فالوده را در فریزر قرار دهید تا سریعتر خنک شود.
به جای نشاسته معمولی میتوان نشاسته ذرت را جایگزین کرد؟
نشاسته ذرت نیز گزینه مناسبی است و میتواند استفاده شود.
آیا فالوده را میتوان مدت طولانی نگه داشت؟
بهتر است تازه مصرف شود، اما میتوانید آن را نهایتا تا ۲ روز در یخچال نگه دارید.
تهیه رشته فالوده شیرازی با چرخگوشت امکانپذیر است؟
بله برای این کار میتوانید خمیر نشاسته داغ را با استفاده از رنده ریز دستگاه، چرخ کنید. رشتههارا در آب یخ قرار دهید تا خنک شود.
برای درستکردن رشته فالوده از چه نوع نشاستهای باید استفاده کرد؟
از نشاسته گندم
مصلح فالوده چیست؟
مصلح فالوده در واقع میتواند چاشنی آن باشد. عسل بهترین مصلح برای طبع سرد فالوده است. سیاهدانه نیز از سردی فالوده میکاهد. گلاب، پودر گل محمدی خشکشده، پودر مغزها و... نیز در تعدیل طبع فالوده موثرند.
بهترین زمان خوردن فالوده چه وقت است؟
سعی کنید فالوده را قبل از عصر میل کنید تا قبل از زمان خواب، فرصت هضمشدن را داشته باشد.
فالوده خاصیت غذایی هم دارد؟
ارزش غذایی بالایی دارد و برای برخی ناراحتیهای حلق و ریه به ویژه در فصل گرم سال مفید است. کمککننده رفع اسهال است، خصوصا اگر تخمریحان یا تخمشربتی به آن اضافه کنید.
آیا مصرف فالوده عوارض هم دارد؟
مصرف آن به دیابتیها توصیه نمیشود. باتوجه به اینکه دیرهضم نیز هست احتمال ایجاد ناراحتی برای کبد و طحال دارد. افراد دارای معده سرد و کبد چرب هم بهتر است فالوده نخورند. مصرف مقدار زیاد کربوهیدرات میتواند به افزایش چربی خون و ناراحتیهای قلبی و عروقی بینجامد.
ممکن است هنگام آمادهکردن فالوده برایتان سؤال پیش بیاید و یافتن پاسخش در فضای مجازی ساعتها وقت شما را بگیرد. اما نگران نباشید ما کار را برایتان آسان کرده .
کد خبر 878628
منبع: روزنامه همشهری
نظر شما