پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶
۰ نفر

پاپ کورن جزو تنقلات محبوب بین بچه‌هاست. خبر خوب اینکه می‌توانید خیلی راحت در خانه این خوراکی خوش‌طعم را تهیه کنید و خیالتان از سالم بودن آن راحت باشد.

پاپ کورن

همشهری آنلاین: با اضافه کردن طعم‌دهنده‌ها می‌توانید پاپا کورن‌های متنوع مثل فلفلی یا پنیری آماده کنید.

نام: پاپ‌کورن خانگی

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه

مواد لازم:

دانه ذرت: یک لیوان

روغن آفتابگردان: ۵ قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

دستور تهیه:

۱. روغن را در یک قابلمه استیل یا هر قابلمه نازک دیگری بریزید و تا داغ‌شدن روغن، آن را حرارت دهید.

۲. دانه‌های ذرت را با ادویه به روغن داغ‌شده درون قابلمه اضافه کنید.

۳. وقتی صدای ترکیدن نخستین ذرت‌ را شنیدید، حرارت شعله را کمتر کنید و تا زمانی که تمام ذرت‌ها نترکیده‌اند، در قابلمه را برندارید.

۴. با تمام‌شدن صدای ترکیدن ذرت‌ها، شعله را خاموش و پاپ‌کورن را به ظرف مناسب منتقل کنید.

نکته: قراردادن دانه‌های ذرت در جای مرطوب باعث می‌شود ذرت‌ها حتی در روغن داغ هم به‌خوبی باز نشوند یا بسوزند.

چطور پاپ‌کورن خانگی درست کنیم؟ + فوت و فن

کد خبر 887084
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • Borzoo NO ۱۶:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۲
    0 0
    مگه در گذشته به ذرت بو داده میگفتند پاپ کورن ؟؟؟؟ این کلمه انگلیسی را چرا وارد کردید.؟