به گزارش ایسنا، محمد نصرتی، رئیس اتحادیه قنادان تهران، در یک نشست خبری با اعلام این خبر افزود: در پی تشکیل جلسات متعدد با مسئولان بازرگانی قیمت هر قرص نان سنگک با وزن چانه 750گرم 500 تومان، نان بربری با وزن چانه 650 گرم 300 تومان و نان تافتون با وزن چانه 300 تومان 200 تومان تایید شد.
وی ادامه داد: قبلا واحدهای آزادپز که با آرد آزاد و غیر یارانهای تولید میکردند و با قیمت آزاد هم میفروختند مجوز فعالیت نداشتند ولی به تشخیص وزارت بازرگانی مقرر شد تا اعطای پروانه کسب این واحدها به اتحادیه قنادان واگذار شود.
رئیس اتحادیه قنادان استان تهران با اشاره به تشکیل پرونده برای واحدهای نان آزادپز برای ارائه پروانه کسب اظهار کرد: نانوایان آزاد پز باید به اتحادیه مراجعه کنند و مدارکشان را ارائه دهند تا پروانه کسب بگیرند. در غیر این صورت طبق ضوابط با آنها برخورد و به عنوان واحد بدون پروانه تعطیل میشوند.
نصرتی شرط دادن پروانه کسب را تشکیل اتحادیه از سوی نانوایان آزادپز عنوان کرد.
وی در عین حال تعداد واحدهای صنفی نان آزادپز در تهران را 300 واحد صنفی نام برد.
رئیس اتحادیه قنادان تهران در پایان شمارههای تماس 66944499 و 66944411 (اتحادیه قنادان تهران)، 124 (سازمان بازرگانی استان تهران)، 1803 (واحد تعزیرات گندم آرد و نان شهرستان تهران)، 88438728 (واحد بازرسی و نظارت اصناف تهران) و 2- 88836340 متعلق به مجمع امور صنفی تولیدی و خدمات فنی تهران را برای رسیدگی به شکایات مردمی در خصوص کیفیت یا قیمت نان در اختیار شهروندان قرار داد