همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: در این مقاله طرز تهیه دسر خوشمزه و مجلسی با انار مخصوص شب یلدا را آموزش میدهیم. این دسر با ترکیب پودینگ خامهای و ژله انار تهیه میشود و یک انتخاب عالی برای پذیرایی از مهمانها در شب یلدا است. اگر به دنبال طرز تهیه دسر خوشمزه و آسان هستید که در عین حال ظاهری شیک و مجلسی داشته باشد، این آموزش دقیقاً برای شماست. این دسر ساده و سریع با مراحل گامبهگام توضیح داده شده تا بتوانید بدون زحمت و در کمترین زمان یک دسر فوقالعاده خوشمزه را برای شب یلدا آماده کنید. همچنین این دستور میتواند برای سایر مناسبتها هم گزینه مناسبی باشد.
بیشتر بخوانید:
آشنایی با روش تهیه پودینگ شکلاتی
مواد لازم برای تهیه دسر مجلسی با انار
تخم مرغ یک عدد
شکر ۱۰۰ گرم
وانیل به مقدار کم
آرد ۲۰ گرم
نشاسته ذرت ۱۵ گرم
شیر برای پودینگ ۶۵۰ میلی لیتر
شیر برای ژلاتی ۱۰۰ میلی لیتر
ژلاتین یک بسته ۱۰ گرمی
کره ۲۰ گرم
اناردانه شده ۱۲۰ گرم
بیسکوییت برای تزیین
ژله انار نصف بسته
طرز تهیه دسر مجلسی با انار: در ابتدا زرد و سفید یک تخم مرغ را از هم جدا می کنیم. سفیده را با همزن می زنیم تا حجیم شود و فرم بگیرد و به شکل خامه در بیاید. زرده تخم مرغ را با کمی وانیل و ۵۰ گرم شکر خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و غلیظ شود. حالا سفیده و زرده را با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.
آرد، نشاسته ذرت و ۵۰ گرم شکر را داخل قابلمه می ریزیم و حدود ۶۵۰ میلی لیتر شیر سرد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا آرد و نشاسته به شکل کامل در شیر حل شوند. در آخر مخلوط زرده و سفیده را هم به شیر اضافه می کنیم و دوباره خوب هم می زنیم. بعد از اینکه همه مواد را به خوبی حل کردیم قابلمه را روی حرارت می گذاریم و مدام هم می زنیم تا مایع به غلظت برسد. حتما باید زیر حرارت کم باشد تا خامی آرد و نشاسته گرفته شود. بعد از رسیدن به غلظت قابلمه پودینگ را از روی حرارت بر می داریم.
یک بسته ۱۰ گرمی ژلاتین را توی ۱۰۰ میلی لیتر شیر داغ می ریزیم و هم می زنیم تا ژلاتین به خوبی حل شود.
حالا ۲۰ گرم کره به پودینگ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا بر اثر گرمای پودینگ کره ذوب شود و به خورد مواد برود و در آخر ژلاتین حل شده را به پودینگ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
حدود ۱۲۰ گرم دانه انار را با مقداری از پودینگ در ظرفی جداگانه مخلوط می کنیم و هم می زنیم. برای این دسر به یک قالب کف برجسته نیاز داریم که این قالب پلاستیکی را می توان از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید. حالا با مخلوط انار و پودینگ قسمت های گود قالب یعنی دور تا دور قالب را پر می کنیم.
بعد از اینکه کناره ها را با مخلوط انار و پودینگ پر کردیم وسط قالب را پودینگ می ریزیم و نصف پودینگ را کم کم در قالب می ریزیم. حالا به ترتیب یک لایه بیسکوییت و یک لایه پودینگ می ریزیم تا مواد ما تمام شود. حواستان باشد بیسکوییت ها را با کمی فاصله از کنار قالب بچینید چون موقع درآوردن از قالب ممکن بیسکوییت ها به قالب بچسبد. دو ردیف بیسکوییت کافی است. قالب را با سلفون می پوشانیم و چند ساعتی در یخچال می گذاریم تا دسر کاملا ببندد. اگر یک شب در یخچال بماند خیلی خوب می بندد و از قالب جدا می شود.
برای قسمت رویه دسر به اندازه نصف بسته ژله انار لازم داریم که با یک لیوان سرخالی آب جوش مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا حل شود. ژله را کنار می گذاریم تا کاملا سرد شود.
دسر را از یخچال خارج می کنیم و در ظرف سرو برمی گردانیم.
بعد از اینکه دسر را از قالب درآوردیم گودی وسط را با دانه های انار پر می کنیم و با قاشق صاف می کنیم.
حالا ژله انار را روی دانه های انار می ریزیم.
بعد از اینکه ژله را ریختم دسر را به مدت دو ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد. دسر خوشمزه ما آماده است. حتما در شب یلدا این دسر را درست کنید و کنار اعضای خانواده میل کنید. نوش جان.
نظر شما