تاتلی نارنگی دسری زمستانی با بافت لطیف و طعمی متفاوت است که می‌توانید زمستان امسال آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. دستور تهیه این دسر متفاوت و خوش‌رنگ را آموزش داده‌ایم.

تاتلی نارنگی

همشهری آنلاین: تاتلی در زبان ترکی به معنای شیرینی است و تاتلی نارنگی یک دسر مناسب برای روزهای زمستانی محسوب می شود.

نام غذا: تاتلی نارنگی

آماده‌سازی‌: ۳۰ دقیقه
پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
مواد لازم:
شیر: یک لیتر
نشاسته ذرت: ۵ قاشق غذاخوری
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ لیوان
وانیل شکری: یک قاشق چایخوری
آب نارنگی: ۴ لیوان
بیسکوییت پتی‌بور: یک بسته
طرز تهیه:
۱. بیسکوییت‌ها را یکی‌یکی در آب نارنگی بزنید و کف یک ظرف یا قالب مناسب بچینید.
۲. شیر، شکر، آرد و نشاسته را در قابلمه‌ای روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. وانیل را اضافه کنید و ترکیب را روی بیسکوییت‌ها بریزید.
۳. آب نارنگی، نشاسته و شکر را روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. سپس مواد را داخل قالب بریزید.
۴. قالب را داخل یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد. بعد آن را به شکل دلخواه تزیین کنید.
نکته: با تغییر نوع بیسکوییت می‌توانید این دسر را با طعم‌های مختلف درست کنید.

چطور تاتلی نارنگی درست کنیم؟

کد خبر 915092
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha