به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره متخصصان تغذیه از مردم میخواهند در رژیم غذایی خود از زنجبیل، سیر، بادمجان، ریحان و جعفری بیشتر استفاده کنند.
به گفته متخصصان این مواد غذایی به سبب سرشار بودن از ویتامین و مواد آنتی اکسیدان به دستگاه ایمنی بدن کمک و آنرا تقویت میکند.
متخصصان تغذیه میگویند: افزودن سیر به برنامه غذایی نه تنها باعث تقویت سیستم دفاعی بدن میشود بلکه از ابتلای افراد به سرماخوردگی و آنفلوآنزا نیز جلوگیری میکند و به تنظیم کلسترول خون نیز کمک میکند.
افزودن ریحان به رژیم غذایی نیز در کاهش ابتلا به ورم رماتیسمی مفاصل بسیار موثر است.