دکتر صمد مومن بالله، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم اختتامیه این کنفرانس که در سالن همایشهای هتل پردیسان مشهد برپا شد از برنامهریزی برای برگزاری دومین دوره کنفرانس در سال آینده خبر داد.
بنابر این گزارش دکتر وحید یزدانیان مدیرکل دفتر آموزش و تحقیقات وزارت ارتباطات نیز در سخنان خود بر اهمیت موضوع دولت همراه اشاره و از حضور حدود 450 شرکتکننده ثابت در هر دو روز برگزاری این کنفرانس در کنار تلاش دستاندرکاران برگزاری آن قدردانی کرد.
در این مراسم که دکتر سعیدی مشاور وزیر ارتباطات را دیگر مسئولان وزارت ارتباطات، مخابرات و ارتباطات سیار ایران، همراه با شرکت فناوری اطلاعات همراهی میکردند، ضمن تقدیر از صاحبان مقالات برتر از شرکتهای منتخب این کنفرانس که در نمایشگاه جانبی نیز حضوری فعال داشتند با اهدای تندیس کنفرانس تقدیر و تشکر به عمل آمد.
در نخستین کنفرانس ملی دولت همراه 24 مقاله و جنب آن 12 کارگاه آموزشی به مخاطبان ارائه شد و آثار برگزیده حوزه ارتباطات در نمایشگاهی متشکل از 11 غرفه در معرض بازدید عمومی قرار گرفت.
اهداف اساسی کنفرانس ملی دولت همراه، شامل مواردی از قبیل شناسایی و معرفی شرکتها و سازمانهای موفق در زمینه تولید و ارائه خدمات محتوایی، تولید و بومیسازی خدمات محتوایی تلفن همراه، بررسی نقش قوانین و مقررات در تحقق دولت همراه بوده است.
همچنین از تاسیس بنیاد و انجمن ایرانی راهبردهای الکترونیک تبیین الزامات توسعه پایدار در بخش خدمات همراه و توسعه، ترویج راهبردهای الکترونیک و کسب مهارتهای کاربردی مربوط به این نوع از خدمات بهعنوان دیگر اهداف کنفرانس میتوان اشاره کرد.
کنفرانس ملی دولت همراه در تلاش است تا موضوعات مرتبط با پدیده دولت همراه را در قالب محورهای علمی خاصی مورد بحث و بررسی کارشناسی قرار دهد که این محورها شامل ارائه خدمات غیرصوتی و محتوایی، تراکنشهای سیار:EMS , SMS , GPRS , VMS , IMM , M2M , PTT , MMS , M-Marketing, M-Game , M-Transportation, M-Book, M-Banking , M-Health , M-Tourism , M-Learning , M-Democracy , M-Portal , M-Wallet , M- Police , M-TV Net, M- Assisted GPS مدیریت سیار با رویکرد ارتقای سطح عملیات داخلی و اداری در بخش دولتی، ارتباطات سیار (بهبود ارتباط بین دولت و شهروندانC2G ،G2C و B2C و B2B)،
مقایسه و مزایای دولت الکترونیک و دولت موبایل، سیستم عاملهای تلفن همراه و ابزارهای سیار و امنیت اطلاعات سیار و آموزش و فرهنگسازی همگانی از دیگر محورهای کنفرانس بودند که خمیرمایه اساسی مقالات، کارگاههای جنبی و سایر بخشهای کنفرانس را تشکیل میدادند