او از ابتدا استعدادی شگرف و عشقی بزرگ به موسیقی داشت و محضر اساتید بزرگی را درک کرد .استاد صبا در مورد وی گفته بود:«وی یکی از هنرمندان بزرگ موسیقی ایران خواهد شد.» کلامی که سالها بعد محقق شد.
آقارضی با چند ساز آشنا بود و به خوبی و مهارت آنها را مینواخت؛ او ویلون را نزد استاد صبا ،پیانو را نزد جواد معروفی،قانون را از مهدی مفتاح ،آواز را از غلامحسین بنان و تمبک را نزد حسین تهرانی فراگرفت و علاوه بر این با نواختن رباب ، بربط، قیچک و کمانچه نیز آشنایی کامل داشت.
با بسیاری از ارکسترهای بزرگ مانند ارکستر سمفونیک تهران، ارکستر خالقی به رهبری روانشاد روح الله خالقی همکاری داشت و با بسیاری از اساتید همچون پرویز یاحقی، علی تجویدی،حبیب اله بدیعی ،همایون خرم، حسین تهرانی، یوسف یوسف زاده و .... همکاری و اجرا داشته است.
چندی هنرآموز هنرستان آزاد موسیقی به سرپرستی محمدعلی امیرجاهد و مدرس انجمن حمایت از نابینایان بود و شاگردان بسیاری از کلاس وی بهره گرفتند.
در اواخر دهه ٤٠ به عنوان تکنواز قانون به استخدام رادیو درآمد و در ارکسترهای بزرگی مانند ارکستر گلها و ارکستر سازهای ملی مشارکت پربار داشت.
مهدی مفتاح که خود از جمله چهرههای شاخص ساز قانون در ایران به شمار میرود، درباره آقارضی گفتهاند :«سیمین ساز قانون، این ساز باستانی و اصیل ایرانی را با هنر نوازندگی و استعداد خاص خود دوباره زنده کرد.»
از تکنوازیهای سیمینآقارضی میتوان به آلبوم «قانون سیمین» با همراهی تمبک آبتین اجلالی اشاره کرد که سالهاست تجدید انتشار میشود.
بیاغراق میتوان گفت در تمام اجراهای قبل از انقلاب و بیشترین اجراهای سالهای پس از انقلاب در انواع موسیقی ،از موسیقی فیلم، اجرای گروههای بزرگ و نام آشنا تا موسیقیهای مردمی صدای ساز قانونی که شنیده میشود، محصول، دستان هنرمند سیمین آقارضی است. بانو سیمین آقارضی دوشنبه بیست و یکم دی ماه 1388 دار فانی را وداع گفت و روز 23 همین ماه در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد