مواد غذایی
-
۵ فایده مهم منگنز برای سلامت کلی بدن | مواد غذایی حاوی این ماده معدنی را بشناسید
منگنز یک ماده معدنی پرفایده است که به بدن کمک میکند کربوهیدراتها و چربیها را پردازش کرده و هورمونهای لازم را تولید کنید. این ماده معدنی، عملکرد مغز را بهبود میبخشد، التهاب را کاهش میدهد و دریافت آن برای داشتن استخوانهای قوی ضروری است.
-
غذاهای رایج فصل هزار رنگ تهران از دیروز تا امروز
با این خوراکها در پاییز سرما نمیخورید!
آیا میدانید تهرانیهای قدیم هر فصل به ویژه موقع رسیدن فصل بارندگی و سرما چه غذاهایی میخوردند تا مریض نشوند؟ غذاها و نوشیدنیهایی که برخی در معابر عرضه میشد و به راحتی و ارزانی در دسترس آنها بود.
-
میوه هایی که سرعت کاهش وزن را افزایش میدهند | ۸ میوه کم کالری برای کاهش وزن
میوهها یک منبع مهم تامین ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز برای بدن هستند. انتخاب میوههای نامناسب که دارای کالری بالا هستند میتواند به افزایش وزن منجر شود.
-
۷ ماده غذایی که برای مدت طولانی شما را سیر نگه میدارد
برخی مواد غذایی به سبب دیرهضم بودن و دارا بودن مواد مغذی بر اشتها تأثیر میگذارند و کمک میکنند که برای زمان طولانیتری سیر بمانید و حس گرسنگی را به حداقل برسانید.
-
عکس | معامله عجیب آش رشته با ایلان ماسک!
اخیرا رابرت اسکوبل دانشمند حوزه رایانه و هوش مصنوعی با انتشار عکسی از آش رشته در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر) به توضیحاتی درخصوص این غذای ایرانی پرداخت که با واکنش جالب ایلان ماسک روبرو شد.
-
این سوپ غذای ضد سرماخوردگی است
پاییز که میرسد، فصل سرماخوردگی هم شروع میشود. بعضیها معتقدند اول پاییز که به سرماخوردگی دچار شویم تا آخر زمستان مرتب سرما میخوریم.
-
چطور خورش کدو حلوایی بپزیم؟ | فوت و فن پخت یک خورش خوشمزه پاییزی
خورش کدو حلوایی یکی از خوراکهای سنتی و قدیمی ایران و مخصوص فصل پاییز و زمستان است.
-
ترفندهایی برای تازه نگه داشتن غذاهای دریایی منجمد | بهترین روش یخ زدایی ماهی بدون تغییر مزه و کیفیت آن
غذاهای دریایی منجمد یک راه راحت و خوشمزه برای پخت غذا و لذت بردن از خوبیهای دریا در هر زمان است. اهمیت غذای دریایی منجمد به حفظ تازگی آن است چرا که غذاهای دریایی در صورت کهنه شدن و از دست دادن طراوت، طعم و کیفیت خود را از دست میدهند.
-
هیچ میدانستید لازانیا باعث یکی از داغترین بحثهای دیپلماتیک بین دو کشور انگلستان و ایتالیا شده است؟
غذای محبوبی که باعث دعوای دیپلماتیک بین دو قدرت بزرگ دنیا شد
لازانیای قرن چهاردهم با لازانیاهای امروزی خیلی فرق داشت. آنها تنها ورقههای خمیر را به عنوان نوعی نان با لایههای پنیر محلی سرو میکردند و از مواد گوشتی و گوجهفرنگی و سس در آن خبری نبود، بعدها رفتهرفته مردم ایتالیا مواد خوراکی گوناگونی را لابهلای این ورقههای خمیری قرار دادند که خوشمزهتر می شد
-
۶ جایگزین شگفت انگیز روغن در پخت کیک خانگی | کدام مواد برای پخت شیرینی سالمتر هستند؟
آیا میخواهید یک کیک یا کلوچه بپزید، اما از پختن آن با روغن به دلیل اینکه روغن در خانه ندارید یا اینکه میخواهید طعم شیرینیتان خوشمزهتر شود، اجتناب میکنید؟
-
ترفندهای ساده برای پاک کردن و شستن برنج
برنج یک ماده اساسی در زندگی روزمره ما ایرانیهاست، اما امروزه به دلیل ضیق وقت و فشردگی زمان شاید بسیاری از ما مانند گذشته وقت صرف شست و شوی برنج نکنیم. اما ناخالصیها مانند سنگ، تکههای کاه و غبار و آرسنیک موجود در برنج نیز که از محیط اطراف جذب برنج شده و از سموم خطرناک است را میتوان نادیده گرفت؟
-
چطور سالادهای خوشمزه درست کنیم؟ | داشتن متنوع ترین بشقابهای سبزیجات با این ترفندهای ساده
اگر رژیم گرفتهاید و از خوردن روزانه سالاد احساس خستگی و روزمرگی میکنید، شکستن یکنواختی خوردن سالادهای بی مزه را با افزودن چاشنیها و سبزیجات جدید امتحان کنید، این گونه به یک چرخه سالم و خوشمزه میرسید.
-
پاستیلها اولینبار در کجا متولد و با چه شکل و شمایلی به بازار عرضه شدند؟
یک اختراع اتفاقی قبل از جنگ جهانی دوم!
مشهورترین نوع پاستیل، پاستیل خرسی باشد، تکهای ژلاتین طعمدار که با رنگ خوراکی همراه شده و پاستیلهایی یک سانتیمتری و خوشمزه به شکل خرس به وجود آورده؛ بهتر است بدانید که شروع تاریخچه پاستیل با تولد همین خرسهای کوچک و رنگارنگ آغاز میشود.
-
چگونه آجیل با کیفیت انتخاب کنیم؟ | اسرار نگهداری خشکبار
میوههای خشک (خشکبار یا آجیل) فقط یک افزودنی خوشمزه به رژیم غذایی محسوب نمیشوند. آنها دارای یک بسته تغذیهای قدرتمند هستند. در این مطلب به چند نکته ارزشمند اشاره میکنیم که شما را در تصمیم گیری آگاهانه هنگام خرید خشکبار راهنمایی میکند.
-
همه آنچه درباره شکلات نمیدانستید | منبع سرشار از آرامش و شادی
شکلات فقط یک شیرینی نیست، بلکه یکی از منابع اصلی لذت غذایی و آرامش است و به عنوان یک خوراکی نقشی محوری در ایجاد خلق و خوی شادتر و متعادلتر در افراد دارد.
-
۵ فایده کمتر شناخته شده دانه کنجد
از زمانهای قدیم، دانههای کنجد بخشی اساسی از غذاهای مردم آسیا بودهاند. خواص کنجد از برجسته کردن طعم و بافت خوراکیهای شیرین و نوشیدنیها تا افزودن مواد مغذی تقویتکننده را در برمیگیرد، کنجد همواره به دلیل فواید بیشماری برای سلامتی مورد استفاده قرار گرفته است.
-
هیجانانگیزترین خوراکی جهان از سر لجبازی و عصبانیت یک سرآشپز آمریکایی متولد شد!
در زمان جنگ جهانی دوم سربازان آمریکایی مستقر در فرانسه و بلژیک اولین بار این غذا را خوردند و برایشان جالب بود. امروزه هم سیبزمینی سرخشده به روش فرانسوی یکی از خوراکهای ملی بلژیکیها، به حساب میآید و آن را با سس مایونز مصرف میکنند و تعصب خاصی هم نسبت به آن و طریقه سرو آن به خرج میدهند.
-
برای خواب راحت چه نخوریم ؟ | ۱۱ ماده غذایی که خواب شب را از شما میگیرد
عوامل متعددی در ایجاد اختلال در خواب شبانه دخیل هستند که یکی از آنها تغذیه نامناسب در ساعات آخر شب و درست هنگام خواب است. در این مطلب ۱۱ ماده غذایی معرفی شده که شبها شما را بیدار نگه میدارند.
-
ارسال اولین محموله دارو و غذا به غزه | امدادگران و پزشکان ایرانی هم رفتند
اولین محموله کمکهای بشردوستانه ایران به مردم غزه حاوی اقلام دارویی و غذا ارسال شد.
-
آلرژی غذایی چیست؟ | ۸ غذای حساسیتزا را بشناسید | بهترین راه تشخیص آلرژی غذایی
هر سال میلیونها نفر در دنیا دچار واکنشهای آلرژیک به مواد غذایی میشوند. گرچه اکثر حساسیتهای غذایی علائم به نسبت خفیف و جزئی دارند، اما برخی از آلرژیهای غذایی میتوانند واکنشهای بسیار شدیدی ایجاد کنند و حتی ممکن است زندگی فرد را به خطر بیندازند.
-
خوراکیهای خوشمزه ای که با چغندر میتوان درست کرد
بیشتر مردم نمیدانند با چغندر چه کنند و آن را چطور به عنوان یک ماده غذایی مصرف کنند و برخی نیز در زمینه استفاده از چغندر تردید دارند، در مجموع میتوان گفت میان انسان و چغندر حس و رابطه متضاد عشق و نفرت برقرار است.
-
برای تقویت روده ها چه بخوریم ؟ | افزایش سلامت روده ها با این ۳ ماده غذایی
روده سالم برای سلامت کلی مهم است و چندین نوع غذا و عنصر موجود در غذا وجود دارند که به طور طبیعی میتوانند به تقویت و افزایش سلامت روده کمک کنند.
-
باید و نبایدهای تغذیه در سه گروه سنی خاص از نگاه طب سنتی؛
کودک کم اشتها را چطور به غذا علاقه مند کنیم؟ | راهکارهایی برای بهبود کیفیت خواب سالمندان | بهترین راه برای خلاص شدن از شر جوش و آکنه دوران بلوغ
تغذیه سالم و رژیم غذایی سالم در داشتن زندگی و بدن سالم بسیار موثر است. در صورت رعایت نکات اصولی و کلی تغذیه و رژیم غذایی حتی میتوانید به سلامت روان خود نیز بسیار کمک کنید. در این مطلب به باید و نبایدهای تغذیه در سه گروه سنی خاص از نگاه طب سنتی پرداختهایم.
-
کدام خانواده ها بیشتر غذا دور می ریزند؟ |غذای 15 میلیون گرسنه در سطل های زباله ایرانیان
این واقعیت که یکی از رکوردداران دورریز غذا در دنیا هستیم ثابت شده و جای انکار و اما و اگر باقی نمانده است، اما در این مورد مسائل زیادی است که بیجواب مانده: چرا غذاها را دور میریزیم؟
-
علائم خستگی مفرط ؛ ۱۰ نشانهای که باید جدی بگیرید | چگونه خستگی مفرط شما را از پا در میآورد؟
آیا کار یکنواخت روزانه شما را به شدت خسته کرده و روی سلامت جسمانی و ذهنی شما تاثیر گذاشته؟ اگر پاسخ شما به این پرسش مثبت باشد، این نشانه آن است که در حال تجربه کردن احساس خستگی مفرط هستید.
-
فواید مواد غذایی تلخ که ضرورت مصرف آنها را دوچندان میکند
برخی خوراکیهای تلخ هر چند پرطرفدار نیستند ولی فواید بیشماری دارند. این غذاها سرشار از مواد شیمیایی گیاهی هستند.
-
تصاویر عجیب ترین تبلیغ پیتزافروشی در یک مرکز خرید
ویدئویی از تبلیغ عجیب یک پیتزا فروشی در نیویورک و واکنش رهگذران را ببینید.
-
اینفوگرافیک؛
دورریز غذا در اتحادیه اروپا ۹۰ میلیون تُن، در ایران ۳۵ میلیون
ضایعات غذا در ایران ۳۵ میلیون تن و در اتحادیه اروپا ۹۰ میلیون تن در سال است. بیشترین ضایعات غذا در ایران هم مربوط به نان، میوه، برنج و سبزیجات است.
-
طعم بینظیر چای با این ادویههای جادویی | ۶ ادویه برتر برای سلامت را بشناسید
چای به خودی خود چندان اثری بر سلامت ندارد، اما با افزودن ادویههایی نظیر زنجبیل، دارچین و هل به آن نه تنها طعم چای بهتر میشود که مصرف این ادویهها همراه با چای فواید بی شماری برای سلامت نیز دارد.
-
۵ ترفند جادویی برای طبخ مرغ خوشمزه
امروزه با افزایش موارد کلسترول، اسید اوریک و کبد چرب مصرف گوشتهای سفید نظیر مرغ و ماهی توصیه میشود. مرغ یکی از مواد اصلی غذایی ایرانیهاست، غذاهایی نظیر خورش فسنجان، زرشک پلو با مرغ یا جوجه کباب، از جمله غذاهای محبوب ما ایرانیهاست. البته لازمه خوشمزه شدن این غذاها طعم دار کردن مرغ هنگام طبخ است.