آشپزی توصیهها و آداب
-
۵ ترفند جادویی برای طبخ مرغ خوشمزه
امروزه با افزایش موارد کلسترول، اسید اوریک و کبد چرب مصرف گوشتهای سفید نظیر مرغ و ماهی توصیه میشود. مرغ یکی از مواد اصلی غذایی ایرانیهاست، غذاهایی نظیر خورش فسنجان، زرشک پلو با مرغ یا جوجه کباب، از جمله غذاهای محبوب ما ایرانیهاست. البته لازمه خوشمزه شدن این غذاها طعم دار کردن مرغ هنگام طبخ است.
-
این خورش لذیذ را با لوبیا سبز آماده کنید
با اینکه پاییز شروع شده است ولی هنوز هم سبزیجات تابستانی در سبزیفروشیها به وفور پیدا میشود.
-
این یک غذای مدرن است
پایها فقط نوعی شیرینی نیستند در همان خمیر پای میتوانید انواع و اقسام مواد غذایی را به همان روش پایهای شیرینی بگذارید و با همان شرایط هم بپزید.
-
روش تهیه یک غذای رژیمی خاص که سیرتان هم میکند
حتی خیلی از آنهایی هم که عاشق غذاهای دریایی هستند و به اصطلاح ماهیخورند هم هر ماهیای را دوست ندارند ولی ماهی شیر از جمله ماهیهای خوشخوراک است که به خاطر آنکه تیغهای ریزی مانند دیگر ماهیها – به خصوص از نوع شمالی کشور – ندارد، طرفداران زیادی دارد و در غذاهای مختلف میتوان از آن استفاده کرد
-
یک سالاد خاص برای گیاهخواران
مکزیکیها نان مخصوصی دارند به نام تاکو که از مخلوط کردن آرد ذرت و آرد معمولی و افزودنیهای دیگر آماده میشود. آنها انواع خوراکها و سالادهایشان را در آن میریزند و سرو میکنند.
-
این غذا مخصوص مهمانیهای رسمی است + روش تهیه
بادمجان همین طوری هم از جمله خوشمزهترین صیفیجات است که کمتر پیدا میشود فردی با طعم آن مشکل داشته باشد؛ حالا تصور کنید به این صیفی خوشمزه مخلوطی از مواد گوشتی و طعمدهنده هم اضافه شود، چه ترکیب بینظیری خواهد داشت.
-
مزه این غذا از اسمش خوشمزهتر است!
اگر همین طوری به اهالی خانواده بگویید امروز میخواهم برای شامتان خوراک جگر مرغ درست کنم منتظر جیغ و داد مفصل آنها باشید.
-
مواد اصلی این سالاد خاص، حبوبات پرخاصیت هستند
خوراک لوبیا چیتی یکی از سریعترین و سادهترین خوراکهای لوبیاست که کنسروی آن به تنهایی و با قارچ هم موجود است.
-
روش تهیه کردن اسپاگتی میگو به سبک ایتالیایی
هوا که رو به سردی میرود، بازار مصرف غذاهای دریایی داغ میشود. میگو هم در این میان طرفداران خاص خود را دارد.
-
۱۰ نکته مهم که رعایت آنها مایکروفرتان را از خراب شدن نجات میدهد
برای اینکه دستگاه مایکروفر عمر مفید داشته باشد و بتوانید سالها به خوبی از آن استفاده کنید، نیاز به دانستن و رعایت یک سری نکات دارید که باید هنگام استفاده از دستگاه رعایت کنید.
-
یک پلوی خاص، مخصوص ماههای مهر و آبان
درست است که این روزها میشود خیلی از میوهها و سبزیجات فصلی را در فصلهای دیگر سال پیدا کرد ولی هنوز هم بعضی از مواد به صورت تازه فقط در فصل خاصی یافت میشوند.
-
شُورهز، یک صبحانه هنری + روش تهیه
همه متخصصان بر این عقیدهاند که برای اینکه در یک روز انرژی کافی برای فعالیتهای جسمی و فکری داشته باشید باید یک صبحانه مفصل بخورید.
-
طرز تهیه دمی یارما ؛ غذای محلی خوشعطر و طعم اردبیلیها
دمی یارما یک غذای محلی اردبیل است که بدون گوشت یا حتی با گوشت، میتوانید آن را درست کنید.
-
یک میانوعده هیجانانگیز برای بچهها
وقتی که قرار است برای میانوعده یا وعده ناهار بچهها در مدرسه به دنبال غذاهای ساندویچی باشید، مطمئنا یک جایی به تکرار میافتید.
-
قورمهسبزی شمالی را به این روش درست کنید
اگر از ما بخواهند فهرستی از غذاهای مورد علاقهمان را بنویسم، مطمئنا قورمهسبزی اگر اولین غذای این لیست نباشد، جزو چند غذای اول آن است.
-
یک میانوعدهای جذاب برای بچهها
کرپها نوعی نان هستند که با همین امکانات کم خانگی و در مدت زمانی کوتاه میتوان آنها را به راحتی پخت.
-
ساندویچ همبرگر برای بچههایی که نباید گوشت قرمز بخورند!
اگر متخصص تغذیه فرزندتان را از مصرف گوشت قرمز منع کرده است و از طرفی فرزندتان عاشق ساندویچهای فست فودی است، تا آنجا که ممکن است برای گوشت قرمز جایگزین پیدا کنید.
-
با این پیتزا میتوانید موادغذایی که بچهها دوست ندارند را به آنها بخورانید
حتی بدغذاترین بچهها هم دست رد به پیتزا نمیزنند. اگر فرزند شما هم مثل بقیه همسنهایش عاشق پیتزاست خیلی از سبزیجات و مواد غذایی که در حالت عادی اشتیاقی به خوردن آنها ندارد را میتوانید در قالب پیتزا به او بدهید.
-
یک میانوعده مقوی برای مدرسه بچهها
ساندویچ تخممرغ یکی از سادهترین و راحتترین ساندویچهای رایج برای بچهها آن هم به عنوان میانوعده است ولی اینکه هر روز یا حتی چند روز درمیان به بچهها ساندویچ تخممرغ بدهید، هم برای شما تکراری و خستهکننده است هم مطمئنا بچهها میلی به خوردن آن ندارند.
-
این ساندویچ مرغ خوشمزه را با مایکروفر درست کنید
اگر از درست کردن ساندویچ در نان باگت خوشتان آمده ولی به فکر سلامتی فرزندتان هستید و با درست کردن غذاهای سرخ کردنی برای او موافق نیستید، از طرفی دیگر میخواهید در ساندویچ مرغهای معمول هم تنوعی ایجاد کنید، به پیشنهاد ما عمل کنید.
-
بهجای سوسیس و کالباس این میانوعده را درست کنید
این روزها مخلوط دانههای ذرت آبپز یا بخارپز با ادویه یا سبزیجات مختلف به یکی از میانوعدههای مورد علاقه بچهها تبدیل شده است.
-
ترفندی عالی برای جلوگیری از سیاه و کدر شدن قارچ
یکی از مشکلات رایج در نگهداری از قارچ این است که قارچ معمولا خیلی زود سیاه و کدر میشود و شکل ظاهری خود را از دست میدهد.
-
کوکوسبزی حلقهای، یک میانوعده مدرسهای مقوی
بعضی از انواع کوکوها مثل کوکوسبزی را به خاطر بافت نرمی که دارند، موقع ساندویچ کردن برای بچهها باید حسابی پیچید ولی با یک ابتکار جالب میتوانید ساندویچ کوکوسبزی فرزندتان را داخل نان ساندویچی درست کنید.
-
طرز تهیه یک تغدیه عالی برای بچههای محصل
اگر فرزندتان طرفدار سالاد الویه است ولی شما معمولا به خاطر سس مایونز و سیبزمینی و تاثیرات چاقکنندگی آنها، از درست کردن این سالاد آن هم به صورت هفتگی طفره میروید، به جای سالاد الویه مرغ سالاد مرغ، مغز گردو و بادام درست کنید.
-
بستنی را برای مهمان خاص با این روش سرو کنید
این یک کار ساده و معمولی است که برای سرو بستنی ظرف مورد نظرتان را انتخاب کنید و بستنی را با قاشق اسکوپ داخل آن بکشید و سرو کنید.
-
با زغال اخته ترشی و مربا خوشمزه درست کنید
زغالاخته، نوبرانه ترش و خوشمزهای است که خیلی نمیماند و خیلی هم نمیشود در یخچال نگهش داشت. بنابراین بهترین راه برای اینکه زغالاخته را چند ماه بیشتر روی میز غذا داشته باشید ترش کردن یا مربا درست کردن با آن است.
-
آقایان با این روش باقلاپلو درست کنند
مرد باشی و عاشق باقلاپلو با مرغ و گوشت باشی ولی بلد نباشی درست کنی؛ افت دارد واقعا. مگر پلو و مرغ درست کردن چه کار دارد که اینقدر برای پختنش سر ما منت میگذارند.
-
این خورش، دستپخت ساسانیها و قدیمیترین خورش جهان است
خورش قیمه یکی از رسمیترین غذاهای ایرانی است، غذایی سنتی و قدیمی که نقش اول مراسمهای رسمی را به عهده دارد و غذای مورد علاقه بیشتر ایرانیهاست.
-
خوشمزهترین بستنی را در خانه با این روش درست کنید
اگر رژیم لاغری دارید یا اینکه بستنی را به خاطر قندش از رژیم غذاییتان حذف کردهاید ولی مدتی است که هوس بستنی کردهاید، بستنی ماستی درست کنید.
-
راهکاری که از سیاه شدن بادمجان جلوگیری میکند
گاهی ممکن است بادمجان قبل و بعد از سرخ کردن یا پس از برش سیاه شود، دلایل اصلی سیاه شدن بادمجانها چیست و چه راهحلهایی برای سیاه نشدن آنها دارد؟