تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۷:۳۱

همشهری آنلاین - شهره فرجی: پنکیک غذای لذیذی است که می‌توانید آن را هم به عنوان صبحانه و هم به عنوان عصرانه میل کنید.

مواد لازم:

کره بدون نمک:‌ یک قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ بزرگ: ‌یک عدد

شیر: یک پیمانه

وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

آرد: نصف پیمانه

نمک: یک هشتم قاشق چای‌خوری

دارچین: ‌یک هشتم قاشق چای‌خوری

شکر: 2 قاشق غذاخوری

برای تزیین پنکیک:

توت فرنگی تازه: یک پیمانه

شکر سفید: یک تا دو قاشق غذاخوری

پودر قند: ‌مقداری

خامه زده:‌ مقداری

طرز تهیه:

• فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت یا 177 درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید.

• درون یک تابه 25 سانتی‌متری مخصوص فر، کره را ذوب کنید.

• همزمان با این کار شیر، وانیل،‌ آرد، نمک، دارچین و شکر را با دستگاه همزن با هم مخلوط کنید.

• مخلوط را به کره درون تابه اضافه کنید.

• مایه را درون فر به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که کمی پف کند،‌ حرارت دهید، سپس روی آن، توت فرنگی‌ها را که از قبل روی آن‌ها شکر پاشیده‌اید، قرار دهید.

• لبه سمت راست و لبه سمت چپ پنکیک را تا وسط آن، تا کنید.

• به آرامی پنکیک را به سمت ظرف مورد نظر مایل کنید و روی آن پودر قند بپاشید و همرا با خامه میل کنید.

bfeedme

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها